“Ο Μίτσελ θέλει ΑΕΚ…”

Ο μάνατζερ του Μίτσελ, Ανχελ Ροδρίγκες μίλησε στο Novasports.gr τονίζοντας πως η μεταγραφή του Ισπανού στην ΑΕΚ δεν είναι 100% τελειωμένη ενώ παραδέχτηκε πως ο παίκτης θέλει να ντυθεί στα "κιτρινόμαυρα". "Τελεσίγραφο" από την Ενωση. Τροχαίο ο Μανωλάς! Την Τρίτη το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου.
Το σχόλιο του Μανώλη Βογιατζάκη...

Ο μάνατζερ του Μίτσελ, Ανχελ Ροδρίγκες μίλησε στο Novasports.gr και τον Γιαννίκο Δούσκα, τονίζοντας πως η μεταγραφή του Ισπανού μέσου στην ΑΕΚ δεν είναι 100% τελειωμένη και πως το αποψινό βράδυ θεωρείται κρίσιμο.

«Αυτή τη στιγμή είμαστε σε διαπραγματεύσεις με την Μπερμπιγχαμ. Η επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να δουλέψει δίπλα στον Μανόλο Χιμένεθ, αν και υπάρχουν και άλλες προτάσεις. Ο Χιμένεθ έχει μιλήσει με τον ποδοσφαιριστή και γνωρίζω καλά πως αποτελεί διακαή πόθο του. Κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε να πάει στην ΑΕΚ. Ο ποδοσφαιριστής θέλει να φύγει, μέχρι όμως να λάβουμε την οριστική υπογραφή από την Μπέρμπιγχαμ. Τίποτα δεν είναι οριστικό, το βράδυ θα είναι κρίσιμο”, ήταν τα λόγια του.

Πάντως αργά το βράδυ της Δευτέρα έγινε γνωστό πως από την πλευρά της Ενωσης δόθηκε “τελεσίγραφο” στους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή προκειμένου να απαντήσουν ενώ φήμες ανέφεραν πως παρουσιάστηκε “εμπλοκή” στη μεταγραφή του Μίτσελ στην ΑΕΚ, που μέχρι το απόγευμα θεωρούταν τελειωμένη από τους “κιτρινόμαυρους”. Το θέμα πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι την Τρίτη… 

Τροχαίο χωρίς συνέπειες είχε ο Μανωλάς
Ο Κώστας Μανωλάς ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στη σημερινή εκδήλωση των Παλαιμάχων, για την κοπή της πίττας τους, όπου και θα βραβευόταν. Τη στιγμή λοιπόν που βρισκόταν στη διαδρομή για το ξενοδοχείο «Crown Plaza» και στον δρόμο έξω από το ΟΑΚΑ, κάποιος οδηγός παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη και έπεσε πάνω του με μεγάλη ταχύτητα. Ευτυχώς ο νεαρός άσος είχε μαζί του… Αγιο και είναι απολύτως καλά στην υγεία του.

Την Τρίτη το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου
Αν και ήταν προγραμματισμένο να δοθεί την Δευτέρα στη δημοσιότητα το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου της ΠΑΕ ΑΕΚ, τελικά αυτό θα γίνει μία μέρα μετά. Τα έγγραφα δεν βρίσκονται ακόμα στα χέρια του Σταύρου Αδαμίδη και αυτός είναι ο λόγος που δόθηκε παράταση. Την Τρίτη λοιπόν, νωρίς το πρωί, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ, θα υπάρχει το πόρισμα 120 σελίδων και ο φίλαθλος κόσμος της Ενωσης θα μπορέσει να μάθει τί έχει πραγματικά συμβεί όλα αυτά τα χρόνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.