Νοκ άουτ ο Μανωλάς

Ο Κώστας Μανωλάς υπέστη θλάση στο δικέφαλο και τέθηκε νοκ άουτ από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος.

«Πύρρειος» αποδείχθηκε η νίκη της ΑΕΚ στην Τρίπολη. Ο Κώστας Μανωλάς αποχώρησε πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου με θλάση στον αριστερό δικέφαλο κάτι που σημαίνει ότι χάνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα ρεβάνς με τους «πράσινους» στις αρχές του Φεβρουαρίου.

Πρόβλημα τραυματισμού από την αναμέτρηση με τον Αστέρα «κληρονόμησε» και ο Νίκος Γεωργέας. Ο δεξιός μπακ της «Ένωσης», υπέστη διάταση στον οπίσθιο μηριαίο και πολύ δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση της Τετάρτης. Ο Γεωργέας τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το πρόβλημά του.

Τέλος να αναφέρουμε ότι ερωτηματικό υπάρχει και μπροστά από το όνομα του Νίκου Καράμπελα, ο οποίος υπέστη κάκωση στο γόνατο και αύριο θα αποφασιστεί αν θα είναι σε θέση να προλάβει το ντέρμπι…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.