Χιμένεθ: «Δεν είμαι χαζός»

Γνωρίζει την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ, όσο αφορά στα οικονομικά ο Μανόλο Χιμένεθ. Η αποστολή.
Γκερέιρο: «Δε φεύγω» Επιμένει ελληνικά

Γνωρίζει την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ, όσο αφορά στα οικονομικά ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός υπογράμμισε πως το σημαντικότερο είναι να γίνει σωστή αξιολόγηση του υλικού που υπάρχει ήδη, ενώ ξεκαθάρισε πως η νίκη στο ματς της Τρίπολης, απέναντι στον τοπικό Αστέρα είναι «μονόδρομος» για την ομάδα του.

Αρχικά, ο Χιμένεθ τόνισε: «Δεν είμαι χαζός. Ξέρω ποια είναι η πραγματικότητα, αλλά το σημαντικότερο είναι να αξιολογήσουμε αυτό που έχουμε. Επαναλαμβάνω, δεν είμαι χαζός. Ξέρω ποια είναι η πραγματικότητα, αλλά το σημαντικό είναι να αξιολογήσουμε αυτό που έχουμε. Είναι πολλοί ποδοσφαιριστές που μας ενδιαφέρουν, αλλά είπαμε πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες. Να γνωρίζουμε τι μπορούμε να φέρουμε».

Στην συνέχεια, ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» υπογράμμισε: «Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, αλλά τη νίκη πρέπει να την κυνηγήσεις. Ευτυχώς τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς αρχίζουν να φαίνονται, με ένα καλό παιχνίδι απέναντι στην Κέρκυρα, χωρίς όμως αποτελέσματα, και άλλο ένα απέναντι στον Πανσερραϊκό, που ήμασταν αποτελεσματικοί».

Και συμπλήρωσε: «Εμείς στο γήπεδο πρέπει να τα δίνουμε όλα. Μερικές φορές τα πράγματα ίσως εξελιχθούν καλά, άλλες όχι, αλλά ο επαγγελματισμός που έχουμε μας υποχρεώνει να κάνουμε ό,τι μπορούμε».

Τέλος, ο Χιμένεθ τόνισε πως η ομάδα του έχει μάθει να ζει με τις απουσίες: «Θα μιλήσουμε γι’ αυτούς που είναι εδώ. Έχουμε τρεις αγώνες σημαντικούς μέσα σε οκτώ μέρες κι αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες στη διάθεσή μας. Οι απουσίες βεβαίως είναι εκεί και είναι σημαντικές. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με πολλές απουσίες, αλλά νομίζω είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει εδώ και καιρό».

Η αποστολή για την Τρίπολη

Χωρίς τους Παντελή Καφέ και Σάββα Γκέντσογλου θα παραταχθεί στην Τρίπολη η ΑΕΚ. Η προετοιμασία της Ένωσης για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε το Σάββατο με μια τελευταία προπόνηση. Και σε αυτή οι δυο Έλληνες ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, υπό τις οδηγίες του Πανταζή.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Σε αυτή συμμετέχουν οι: Σάχα, Αραμπατζής, Γεωργέας, Αργυρίου, Καράμπελας, Νταντόμο, Δέλλας, Νασούτι, Μανωλάς, Μάκος, Γιάχιτς, Ντιόπ, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Έντερ, Σκόκο, Λαγός, Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο και Φροξυλιάς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.