Γκερέιρο: «Δε φεύγω»

Αποφασισμένος να παραμείνει στην ΑΕΚ έως το τέλος της σεζόν εμφανίζεται ο Ρότζερ Γκερέιρο. <a href="news.aspx?a_id=67851"><b><u>Επιμένει ελληνικά</u></a></b>
Δημοσίευση: 15/01/2011 - 12:19

Αποφασισμένος να παραμείνει στην ΑΕΚ έως το τέλος της σεζόν εμφανίζεται ο Ρότζερ Γκερέιρο. Ο πολιτογραφημένος Πολωνός μέσος της Ένωσης τόνισε πως θέλει να καθιερωθεί στους «κιτρινόμαυρους», ενώ υπογράμμισε στον Τύπο της πατρίδας του πως έχει δεθεί με τον κόσμο της ομάδας και πως μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα.

Αρχικά, ο Γκερέιρο τόνισε: «Δεν θέλω να φύγω από την ΑΕΚ. Εχω συμβόλαιο με την ομάδα, έχω δεθεί με τον κόσμο και θέλω να προσφέρω ακόμα περισσότερα».

Στην συνέχεια, ο Βραζιλιάνος μέσος συμπλήρωσε: «Δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις για να καθιερωθώ. Βρίσκομαι σε καλή κατάσταση, έχω αρχίσει να βρίσκω τον εαυτό μου και δεν περνάει από την σκέψη μου να φύγω. Ξέρω ότι υπάρχουν ορισμένες ομάδες, όπως η Βίσλα που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για μένα, αλλά αυτό ειλικρινά δεν σημαίνει ούτε ότι θα φύγω, ούτε πως θέλω να φύγω. Η ομάδα μου είναι η ΑΕΚ».