Με 17 στην Αθήνα

Με ένα σωρό προβλήματα κατεβαίνει ο Αρης στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (Σάββατο, 19:30, Novasports 1).

Με ένα σωρό προβλήματα κατεβαίνει ο Αρης στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (Σάββατο, 19:30, Novasports 1). Είναι χαρακτηριστικό πως ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ δεν μπόρεσε να συμπληρώσει ούτε καν 18αδα, με αποτέλεσμα να συγκροτήσει αποστολή αποτελούμενη από 17 ποδοσφαιριστές!

Πιο συγκεκριμένα στη διάθεση του Αργεντίνου τεχνικού δεν βρίσκονται οι τραυματίες Κόκε, Τσέζαρεκ, Μενδρινός, Αλβ. Πορτίγια, οι τιμωρημένοι Φατί, Κουλουχέρης, ο ανέτοιμος Γκιάρο και ο Ναφτί ο οποίος δεν υπολογίζεται. Επίσης δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ο νεοαποκτηθέντας Κρίστιαν Πορτίγια του οποίου το δελτίο δεν έχει εκδοθεί ακόμη.

Η αποστολή: Σηφάκης, Βελλίδης, Μίσελ, Οριόλ, Νέτο, Λαζαρίδης, Βαγγέλι, Παπαζαχαρίας, Πρίττας, Καζναφέρης, Χαβίτο, Τσεσνάουσκις, Αραβίδης, Τόχα, Ρουϊζ, Οικονομόπουλος, Κατίδης. 
Με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για την ενδεκάδα, το πιο πιθανό είναι ο Κούπερ να χρησιμοποιήσει τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια, Λαζαρίδη και Οριόλ στο κέντρο της άμυνας, στα δεξιά της οποίας θα είναι ο Βαγγέλι και αριστερά ο Μίσελ. Στη μεσαία γραμμή Τόχα, Πρίττας, έχοντας στα αριστερά τους τον Τσεσνάουσκις και στα δεξιά το Νέτο, με τον Χαβίτο να παίρνει θέση πίσω από τον προωθημένο Ρουϊζ.

Το ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ανεβάζει την αισιοδοξία των ανθρώπων του Αρη για θετικό αποτέλεσμα το οποίο εάν επιτευχθεί θα σταθεροποιήσει τους Θεσσαλονικείς στο γκρουπ κορυφής. Διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ ο κ. Σταθόπουλος από την Αχαϊα, με βοηθούς τους κ.κ Τρύφωνα από την Κέρκυρα και Τουμπακάρη από την Αθήνα. Τέταρτος θα είναι ο κ. Βοσκάκης από το Ρέθυμνο. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Γιώργος Αμυγδαλής από τις Σέρρες.

Κούπερ: «Πίστη στο θετικό αποτέλεσμα»

Ο τεχνικός του Αρη τοποθετήθηκε ενόψει Παναθηναϊκού, επισημαίνοντας: «Παρά τις δυσκολίες, λόγω των πολλών τραυματισμών, έχουμε πίστη ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Για να συμβεί όμως αυτό, πρέπει η ομάδα μας να παρουσιαστεί πολύ μαχητική και να πραγματοποιήσει μια μεγάλη προσπάθεια. Ο αντίπαλός μας είναι πολύ δυνατός. Μια ποιοτική ομάδα που χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Εχουμε όμως εμπιστοσύνη στη δική μας ομάδα ότι θα παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο και θα αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».  

Τελεσίγραφο για Γκροζίτσκι

Εξαντλείται η υπομονή του Αρη στο θέμα της απόκτησης του Καμίλ Γκροζίτσκι από τη Γιαγκελόνια, με τους ιθύνοντες του συλλόγου ουσιαστικά να στέλνουν τελεσίγραφο στους Πολωνούς για οριστική απάντηση. Εάν αυτό δεν συμβεί μέσα στις επόμενες ώρες, τότε θα αποσύρουν το ενδιαφέρον τους, στρέφοντας την προσοχή τους στις εναλλακτικές λύσεις που έχουν στη διάθεσή τους. Μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό θα υπάρξουν εξελίξεις γύρω από τα ονόματα των Εντού και Παπαδόπουλου, όπως και του Αργεντίνου Καλίντσκι ο οποίος είναι πολύ κοντά στους «κιτρίνους».

*Για τα επόμενα 3 χρόνια κύριος χορηγός του Αρη θα είναι  ο ΟΠΑΠ με τον οποίο η ΠΑΕ υπέγραψε τας σχετικά συμβόλαια. Το παιχνίδι ΚΙΝΟ του οργανισμού θα είναι αυτό που θα αναγράφεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας.

*Στην εθνική Γουατεμάλας κλήθηκε ο Κάρλος Ρουϊζ για τα παιχνίδια του κυπέλου κεντρικής Αμερικής που θα διεξαχθούν στον Παναμά. Ο 31χρονος επιθετικός θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του Αρη από τις 14 εως τις 24 Ιανουαρίου.

*Στην εθνική νέων κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Λεωνίδα Βόκολο, οι Μπουγαϊδης και Κατίδης. Οι δύο τελευταίοι θα δώσουν το παρών στα δύο φιλικά που θα δώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με τη Δημοκρατία των Σκοπίων στη Καστοριά, 11 και 13 Ιανουαρίου.

Παναγιώτης  Στεφάνου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.