Καλές οι εξετάσεις

Ευχάριστα ήταν τα νέα από τις εξετάσεις των Ναμπίλ Ελ Ζαρ και Κριστιάνο Μοράες.

Ευχάριστα ήταν τα νέα από τις εξετάσεις των Ναμπίλ Ελ Ζαρ και Κριστιάνο Μοράες. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των μαγνητικών τομογραφιών, οι δυο παίκτες δεν αντιμετωπίζουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και ενισχύουν τις σκέψεις πως προσποιήθηκαν τραυματισμό για να μην ταξιδέψουν στις Σέρρες για το ματς με τον Πανσερραϊκό.

Οι δυο παίκτες είχαν διαμαρτυρηθεί για ενοχλήσεις και αποφασίστηκε να μείνουν εκτός αποστολής. Οι δυο ποδοσφαιριστές δεν προπονήθηκαν ούτε την Παρασκευή, καθώς τόνιζαν πως εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ θεωρούν πως οι δυο παίκτες εκφράζουν με αυτή την στάση τους, τη δυσφορία τους για τη μη χρησιμοποίησή τους από τον Μάκη Χάβο.

Από εκεί και πέρα, ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα περιελάμβανε η προπόνηση της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ίβιτς, Μπουσαΐντι, Κριστιάνο (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς) και πρόγραμμα θεραπείας οι Ζουέλα και Ελ Ζαρ o (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς). Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αποχώρησε από την προπόνηση, λόγω ενοχλήσεων στο αναπνευστικό, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Τέλος, ο γιατρός, Γιάννης Ράλλης, βρέθηκε στην πόλη Tenerife της Ισπανίας και εξέτασε τον Βίκτορ Βιτόλο. Μετά από τις εξετάσεις αποφασίστηκε ο ποδοσφαιριστής να ακολουθήσει ειδική θεραπευτική αγωγή προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του. Εντός των προσεχών ημερών θα γίνει η ακριβής εκτίμηση για το χρόνο αποθεραπείας και επιστροφής του ποδοσφαιριστή στην αγωνιστική δράση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.