Χωρίς “Κάρα” με Άρη

Οριστικά χωρίς τον Γιώργο Καραγκούνη θα παραταχθεί απέναντι στον Άρη, ο Παναθηναϊκό.

Οριστικά χωρίς τον Γιώργο Καραγκούνη θα παραταχθεί απέναντι στον Άρη, ο Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος μέσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε εκτός «μάχης» για την αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Καραγκούνης έκανε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη φτέρνα και θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα του «τριφυλλιού». Η προπόνηση του «τριφυλλιού» περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής μπάλας, τακτική και δίτερμα. Για την αναμέτρηση με τον Άρη, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει πέρα από τον Καραγκούνη και στους Φερνάντες, Καντέ, Σιμάο, Σεϊταρίδη, Μαυρία και Δημούτσο.

Το 4-3-3 δεν πρόκειται να αλλάξει στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και οι «πράσινοι» δεν αναμένεται να έχουν αλλαγές συγκριτικά με την ενδεκάδα που αγωνίστηκε στα Πηγάδια, απέναντι στην Ξάνθη. Οι Τζόρβας, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Νίνης, Γκοβού, Λέτο και Σισέ θα είναι οι έντεκα που θα αγωνιστούν απέναντι στους «κίτρινους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.