«Για τη διαφορά και τον κόσμο»

Μόνο τη νίκη θέλει ο Ολυμπιακός στην Κέρκυρα, όπως τόνισε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Μόνο τη νίκη θέλει ο Ολυμπιακός στην Κέρκυρα, όπως τόνισε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο διεθνής Έλληνας κεντρικός αμυντικός των «ερυθρολεύκων» βρέθηκε μαζί με τους Πάρντο και Φουστέρ στο παιδιατρικό τμήμα του Τζανείου νοσοκομείου, συνοδευόμενοι από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Νίκο Καραχάλιο.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μίλησε για την συγκεκριμένη επίσκεψη και υπογράμμισε: «Ο Ολυμπιακός έδειξε ακόμη μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο. Δώσαμε χαρά σε μικρά παιδιά και αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε».

Στην συνέχεια, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός συμπλήρωσε για το ματς με την Κέρκυρα: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να εμφανιστούμε καλοί στον αγωνιστικό χώρο γιατί η Κέρκυρα είναι ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας για να πάρουμε 3 πολύτιμους βαθμούς».

Τέλος υπογράμμισε: «Και πέρσι που δεν πήγαινε καλά η ομάδα ο κόσμος τη στήριζε, όπως κάνει και στα εύκολα και στα δύσκολα και αυτό είναι το μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού».

Από εκεί και πέρα, τη Δευτέρα θα επιστρέψει στην Ελλάδα ο Ντουντού, προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος παίκτης φέρεται να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες εβδομάδες, ενώ ο Ουρτάδο συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί. Ο Ρόμενταλ έκανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, στο  πλαίσιο του προγράμματος ξεκούρασης που ακολουθούν κατά διαστήματα οι ποδοσφαιριστές. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση, η οποία θα γίνει το Σάββατο στις 14:45..


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.