Κυριακίδης: «Υψηλούς στόχους ο Εργοτέλης»

Αισιόδοξος για το μέλλον του Εργοτέλη εμφανίστηκε ο Ηλίας Κυριακίδης.

Αισιόδοξος για το μέλλον του Εργοτέλη εμφανίστηκε ο Ηλίας Κυριακίδης. Ο Έλληνας μέσος του Εργοτέλη τόνισε πως έμεινε ευχαριστημένος με τα όσα άκουσε από τους ιθύνοντες της ομάδας, πριν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 25χρονος μέσος μίλησε στον ραρδιοφωνικό σταθμό «Novasports FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τους λόγους που πήγε στον Εργοτέλη: «Τον παρακολουθούσα σε όλο τον πρώτο γύρο και είδα ότι είναι μια ομάδα πολύ καλή. Γενικά δεν υπάρχουν αγωνιστικές διαφορές μεταξύ των ομάδων της Σούπερ Λίγκας, εκτός από ένα-δύο. Αυτό θα συνεχιστεί για τα επόμενα χρόνια και θα ακμάσουν οι ομάδες με αγωνιστικό προγραμματισμό, όπως ο Εργοτέλης, το πλάνο του οποίου είναι να γίνει μια αμιγώς ελληνική ομάδα, με όσο το δυνατό περισσότερες παραστάσεις κι εμπειρίες. Βέβαια υπάρχουν και μερικοί εξαιρετικοί ξένοι όπως οι Μπέτο και Τζούνιορ».

Για τη Σούπερ Λίγκα: «Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων. Όχι μόνο επειδή έπεσαν οι μεγάλοι, αλλά επειδή όλες οι ομάδες έχουν καλούς παίκτες και μάλιστα Έλληνες. Όπως στον Εργοτέλη, ο οποίος δικαίως βρίσκεται κοντά στις θέσεις για Ευρώπη. Φτάνει πια με τους ξένους οι οποίοι δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα περισσότερο από τους Έλληνες. Θα πρέπει να σταματήσει να υπάρχει η ζυγαριά 60-40 υπέρ των ξένων στην Σούπερ Λίγκα».

Για τον ίδιο: «Σε τέτοιους καιρούς θα πρέπει το κράτος να σου παρέχει ασφάλεια και ηρεμία και δυστυχώς αυτά χάνονται τώρα. Εμείς είμαστε από τους τυχερούς γιατί το μόνο που έχουμε να μιλάμε είναι γα την φορολογία. Τα τελευταία έξι χρόνια ήμουν σε ομάδες που κυνήγαγαν είτε το Champions League, είτε το Europa League. Ο κ. Παπουτσάκης έχει θέσει ως στόχο φέτος την 7η θέση, αλλά θα ήθελα του χρόνου να κυνηγάμε μία θέση στα πλέι οφ. Εγώ ποτέ δεν ήμουν δημόσιος υπάλληλος σε καμία ομάδα. Τιμούσα πάντα τα χρήματα που έβγαζα. Ο κάθε παίκτης πλέον θα πρέπει να ονειρεύεται τον εαυτό του στην Εθνική ομάδα».

Για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα: «Ό,τι και να πω εγώ δεν μπορεί να δώσει ούτε χρήματα, ούτε φαγητό σε κανέναν. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι οποιαδήποτε αντίσταση μπορεί να προβάλει ο καθένας ας το κάνει. Αν αρχίσει να βοηθάει ο καθένας τον διπλανό του, τότε μπορούμε να ανέβουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.