Η επιλογή του Κυριακίδη

Το τηλεφώνημα του Νίκου Καραγεωργίου έκανε τον Ηλία Κυριακίδη να διαλέξει τον Εργοτέλη για επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Δημοσίευση: 03/01/2011 - 08:43
 Το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Νίκο Καραγεωργίου έκανε τον Ηλία Κυριακίδη να διαλέξει τον Εργοτέλη για επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το αποκάλυψε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μιλώντας στην Sportday.

"«Για το ενδιαφέρον του Εργοτέλη γνώριζα καιρό τώρα, αλλά μόνο σε φιλολογικό επίπεδο. Μόλις όμως με πήρε τηλέφωνο ο ίδιος ο Καραγεωργίου, για μένα η μεταγραφή ήταν τελειωμένη. Το να σε παίρνει τηλέφωνο ο ίδιος ο προπονητής είναι πολύ σημαντικό. Στη συνέχεια μίλησα με τον κ. Λαμπρόπουλο και τέλος, με τον πρόεδρο τον κ. Παπουτσάκη, με τον οποίο συμφωνήσαμε" είπε

Ο Κυριακίδης αναφέρθηκε εμμέσως και στο ενδιαφέρον της Κέρκυρας. "Πριν δώσουμε τα χέρια, απέρριψα προτάσεις και από άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Το έκανε γιατί ο πρόεδρος της ομάδας μου έδωσε να καταλάβω πως οι στόχοι τους ταυτίζονται απολύτως με τους δικούς μου. Στόχος της ομάδας είναι να έρθουν παίκτες με ευρωπαϊκές παραστάσεις ώστε η ομάδα να σταθεροποιηθεί στη μέση της βαθμολογίας και εν συνεχεία να ανέβει ακόμη πιο ψηλά. Το ελληνικό στοιχείο είναι έντονο στην ομάδα, όλοι με υποδέχτηκαν πολύ καλά» δήλωσε.