Η επιλογή του Κυριακίδη

Το τηλεφώνημα του Νίκου Καραγεωργίου έκανε τον Ηλία Κυριακίδη να διαλέξει τον Εργοτέλη για επόμενο σταθμό της καριέρας του.

 Το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Νίκο Καραγεωργίου έκανε τον Ηλία Κυριακίδη να διαλέξει τον Εργοτέλη για επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το αποκάλυψε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μιλώντας στην Sportday.

“«Για το ενδιαφέρον του Εργοτέλη γνώριζα καιρό τώρα, αλλά μόνο σε φιλολογικό επίπεδο. Μόλις όμως με πήρε τηλέφωνο ο ίδιος ο Καραγεωργίου, για μένα η μεταγραφή ήταν τελειωμένη. Το να σε παίρνει τηλέφωνο ο ίδιος ο προπονητής είναι πολύ σημαντικό. Στη συνέχεια μίλησα με τον κ. Λαμπρόπουλο και τέλος, με τον πρόεδρο τον κ. Παπουτσάκη, με τον οποίο συμφωνήσαμε” είπε

Ο Κυριακίδης αναφέρθηκε εμμέσως και στο ενδιαφέρον της Κέρκυρας. “Πριν δώσουμε τα χέρια, απέρριψα προτάσεις και από άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Το έκανε γιατί ο πρόεδρος της ομάδας μου έδωσε να καταλάβω πως οι στόχοι τους ταυτίζονται απολύτως με τους δικούς μου. Στόχος της ομάδας είναι να έρθουν παίκτες με ευρωπαϊκές παραστάσεις ώστε η ομάδα να σταθεροποιηθεί στη μέση της βαθμολογίας και εν συνεχεία να ανέβει ακόμη πιο ψηλά. Το ελληνικό στοιχείο είναι έντονο στην ομάδα, όλοι με υποδέχτηκαν πολύ καλά» δήλωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.