Κρητικός ο Κυριακίδης

Στον Εργοτέλη θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα δυόμισι χρόνια ο Ηλίας Κυριακίδης.
Δημοσίευση: 02/01/2011 - 10:01

Στον Εργοτέλη θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα δυόμισι χρόνια ο Ηλίας Κυριακίδης. Ο Έλληνας μέσος ήρθε σε συμφωνία με την κρητική ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας. Αμέσως μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας των δυο πλευρών, ο Έλληνας παίκτης υπογράμμισε πως είναι χαρούμενος που θα αγωνιστεί στην συγκεκριμένη ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στους λόγους για τους οποίους επέλεξε τον Εργοτέλη ως τον νέο σταθμό της καριέρα του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ηλία Κυριακίδη. Ο 25χρονος μέσος (05/08/1985) με καριέρα σε ΑΕΚ και Λάρισα θα φοράει τα χρώματα της ομάδας μας για τα επόμενα 2,5 χρόνια".

Ο Ηλίας Κυριακίδης τόνισε για την συμφωνία του με την κρητική ομάδα: «Ο Εργοτέλης έχει αποδείξει ότι είναι ομάδα που μπορεί να καλύψει τις φιλοδοξίες και τα όνειρα οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή. Από την πρώτη στιγμή που μίλησα με τους ανθρώπους του Εργοτέλη κατάλαβα ότι ταιριάζουν τα όνειρα μας για την ομάδα. Ο κυριότερος λόγος που με έκανε να πάρω αυτή την απόφαση ήταν το ήθος και η υγεία που αποπνέει ο σύλλογος από τον πρόεδρο μέχρι και τη διοίκηση. Σε συνδυασμό, βέβαια, με την πρόθεση του προπονητή να με εντάξει στο ρόστερ του Εργοτέλη. Θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω την επιλογή τους προς το πρόσωπο μου, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε ανθρώπινο επίπεδο».