Είναι πολλά τα λέφτα, Κάρλος

Οι υπερβολικές απαιτήσεις της Βαλανσιέν κάνουν τον Ολυμπιακό να υποχωρήσει στην υπόθεση του Κάρλος Σάντσες

Η Βαλανσιέν ζητεί 4.5 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του Κάρλος Σάντσες, γεγονός που κάνει τον Ολυμπιακό να παγώσει προς το παρόν την μετεγγραφή. Ο “ερυθρόλευκοι” πρόσφεραν 2 εκ ευρώ, ποσό το οποίο η γαλλική ομάδα βρήκε μικρό για την αξία του παίκτη.

Εκτός αυτού η  Βαλανσιέν αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στην μεσαία της γραμμή, όπου υπάρχουν αυτή τη στιγμή τέσσερις τραυματίες και πολύ δύσκολα θα δεχτεί να πουλήσει τον παίκτη τον Ιανουάριο. Ο Σάντσες πάντως έχει “ψηθεί” να ντυθεί στα κόκκινα. Δήλωσε στην εφημερίδα “Πρωταθλητής”.

«Έχω ενημερωθεί ότι με θέλει ο Ολυμπιακός. Είμαι σε διακοπές και δεν έχω μάθει λεπτομέρειες για το που βρίσκεται το θέμα. Τα έχω αφήσει όλα στα χέρια των εκπροσώπων μου. Προσωπικά θεωρώ πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ένα κλαμπ του επιπέδου του Ολυμπιακού δείχνει ενδιαφέρον για μένα. Θα είναι τιμή μου να παίξω σε αυτή την ομάδα”

“Ξέρω ότι είναι ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ, με τεράστια ιστορία πίσω του. Ένας σύλλογος που κάθε χρόνο κατακτά τίτλους και παίζει συνεχώς στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τα κίνητρα που δίνει σε έναν ποδοσφαιριστή είναι τεράστια. Γιατί, λοιπόν, να μη θέλω να παίξω σε μια ομάδα σαν και αυτή; Ο ατζέντης μου με έχει ενημερώσει ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται έντονα για εμένα και πως του έχει μεταφέρει πρόταση, αλλά πραγματικά δεν γνωρίζω αν υπάρχουν επαφές μεταξύ των δυο ομάδων και σε τι στάδιο βρίσκονται”. 

” Ας τα βρουν οι δυο ομάδες και εγώ έρχομαι στην Ελλάδα πολύ ευχαρίστως. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα στην οποία έχουν αγωνιστεί πολλοί μεγάλοι ποδοσφαιριστές παγκοσμίου επιπέδου, όπως ο Ριβάλντο, ο Καρεμπέ και άλλοι. Γνωρίζω ότι έχει φορέσει τη φανέλα της ελληνικής ομάδας και ο Χόρχε Μπερμούδες”.

Ο Σάντσες δεν προβληματίζεται για την προσαρμογή του στην Ελλάδα: “Η Ελλάδα είναι πανέμορφη χώρα και δεν είναι ιδιαίτερα μακριά από την Γαλλία. Ο εγκλιματισμός μου νομίζω θα είναι άμεσος και σε αυτό ποντάρω πολλά και στην σύζυγο μου, η οποία στηρίζει κάθε απόφασή μου. Δεν έχουμε ακόμα παιδιά, οπότε δεν θα αντιμετωπίσουμε και ιδιαίτερα προβλήματα μετακομίζοντας σε μια άλλη χώρα. Ξέρω ότι στην Ολυμπιακό μιλάνε πολύ τα ισπανικά και αυτό θα είναι μεγάλη βοήθεια για εμένα».

Η εξέλιξη που έχει η υπόθεση του Σάντσες φέρνει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό την περίπτωση του Μοργκάν Αμαλφιτανό. Εκτός από τον χαφ της Λοριάν, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τους Χαβίτο (ελεύθερος το καλοκαίρι) και Φορμίκα (5 εκατ. ευρώ ρήτρα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.