Παίρνει Τσιμπάμπα η Λάρισα

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση και της δεύτερης μεταγραφής της βρίσκεται η Λάρισα. Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση και της δεύτερης μεταγραφής της βρίσκεται η Λάρισα.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση και της δεύτερης μεταγραφής της βρίσκεται η Λάρισα. Η ομάδα της Θεσσαλίας εχει ερθει σε πλήρη συμφωνία με τον 22χρονο επιθετικό της Λέχν Πόνζαν, Ζόελ Τσιμπάμπα.
Ο Κονγκολέζος, με Ολλανδικό διαβατήριο, επιθετικός θα περάσει την Τετάρτη από ιατρικές εξετάσεις και θα ενσωματωθεί άμεσα στην ΑΕΛ, η οποία τον αποκτά με δανεισμό ως το καλοκαίρι όπου και θα έχει οψιόν για την αγορά του.
Ο Τσιμπάμπα αποτελεί επιλογή του Άντερσεν ο οποίος τον γνώριζε τόσο από τη θητεία στο Πολωνικό πρωτάθλημα, όσο και στο Ολλανδικό.
Ο Τσιμπάμπα άρχισε την καριέρα του στις ακαδημίες της Ναϊμέγκεν και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα. Τη σεζόν 2009-10 παραχωρήθηκε με τη μορφή του δανεισμού στην Ος, ενώ τον Ιανουάριο του 2010 τον απέκτησε η πολωνική Άρκα Γκντίνια, στην οποία είχε 12 συμμετοχές με απολογισμό πέντε τέρματα. Τον Ιούλιο μεταπήδησε στην Λεχ Πόζναν, με την οποία αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια πρωταθλήματος, χωρίς να σκοράρει, ωστόσο σημείωσε το μοναδικό γκολ της ομάδας στην ήττα 3-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι για την 3η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.