Έρχεται ο Γιέντριτσεκ!

Ο Έρικ Γιέντριτσεκ θα είναι εκτός απροόπτου η πρώτη μετεγγραφή του Παναθηναϊκού για τη χειμερινή περίοδο. Ο Σλοβάκος επιθετικός αναμένεται στην Αθήνα για υπογραφές.
Εφυγε ο Αντωνίου, παρά τις πιέσεις Έτοιμος να παλέψει Βούκτσεβιτς ενόψει

Μια ανάσα από την απόκτηση του  Έρικ Γιέντριτσεκ, του Σλοβάκου επιθετικού ο οποίος παραχωρείται από την Σάλκε, μιας και δεν υπολογίζεται από τον Φέλιξ Μάγκατ, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι “πράσινοι” έχουν συμφωνήσει  με τους Γερμανούς και περιμένουν τον παίκτη να έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει.

Ο Κώστας Αντωνίου αποτελεί από το μεσημέρι της Τρίτης παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και πλέον όλο το βάρος του ποδοσφαιρικού τμήματος πέφτει στον Κάρλος Φρέιτας, ο οποίος έχει αναλάβει να προχωρήσει όλες τις “υποθέσεις” της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο 24χρονος θα πλαισιώσει τους Σισέ, Πετρόπουλο στη γραμμή κρούσης και είναι ο παίκτης που ζητούσε ο Φερέιρα για να δίνει ανάσες στον Γάλλο και παράλληλα να τον χρησιμοποιεί μαζί με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, όταν παίζει με ομάδες που κλείνονται πίσω.

Ο Γέντρισεκ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ρουζομπέροκ, στην οποία αγωνίστηκε από το 2003 έως το 2006 έχοντας πετύχει 30 γκολ σε 56 συμμετοχές. Μάλιστα αναδείχθηκε και καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της χώρας του το 2002-03.

Το καλοκαίρι του 2006 ο Γέντρισεκ πήγε στο Ανόβερο με τη μορφή δανεισμού, αλλά σε εννιά συμμετοχές δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Την επόμενη σεζόν συνέχισε στη Γερμανία, αλλά με τη φανέλα της Καϊσερσλάουτερν, στην οποία αγωνίστηκε μέχρι τον Ιούνιο του 2010, έχοντας πανηγυρίσει 34 φορές σε 90 συμμετοχές.

Φέτος είναι συμπαίκτης των Παπαδόπουλο, Πλιάτσικα, αλλά δεν έχει πείσει τον Μάγκατ, έχοντας αγωνιστεί μόλις σε τρία παιχνίδια. Πλέον είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα μας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να έχει ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Σλοβάκου στους πρωταθλητές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.