Στην τελική ευθεία για Ηρακλή

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για τον αγώνα με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.

Η σημερινή απογευματινή περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας έκαναν ασκήσεις στις σέντρες και στα τελειώματα των φάσεων.
Το ατομικό του πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιώργος Αλεξόπουλος. Με την προπόνηση που θα διεξαχθεί στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής ολοκληρώνεται η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου.

Επιμορφωτικό σεμινάριο
Επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα την προστασία του περιβάλλοντος παρακολούθησαν σήμερα στο Μαρτινέγκο τα παιδιά της πρότυπης ακαδημίας του Εργοτέλη. Αφορμή αποτέλεσε η επίσκεψη στο ΠΑΚ αντιπροσωπίας του ΚΕΑΝ (Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων). Με οδηγό το παιχνίδι οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη αντιλήφθηκαν τη μεγάλη σημασία της προσπάθειας που γίνεται για την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάδειξη εναλλακτικών πηγών ενέργειας.
Παρουσία του διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δημήτρη Παπουτσάκη, του μέλους του Δ.Σ. Θανάση Περισυνάκη και του τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας Μιχάλη Επιτροπάκη, το ΚΕΑΝ εκπροσώπησαν οι Σταύρος Μηλιώνης (πρόεδρος) και Μαριλένα Καραδήμου (υπεύθυνη προγραμμάτων). Αναφερόμενος στο πρόγραμμα του ΚΕΑΝ ο Σταύρος Μηλιώνης τόνισε: «Αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε πέρσι και περιλαμβάνει επισκέψεις στα σχολεία, σε περιβαλλοντολογικές ομάδες και σε αθλητικούς φορείς. Οι στόχοι του ΚΕΑΝ είναι η προστασία του περιβάλλοντος με τη χρήση νέων τεχνολογιών και αλλαγή καταναλωτικών προτύπων.  Διανέμουμε το πρώτο περιβαλλοντολογικό παιχνίδι, μέσω του οποίου θέλουμε την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων. Το παιχνίδι έχει 700 ερωτήσεις και διανέμεται δωρεάν στα σχολεία της χώρας με τη συμμετοχή άλλων περιβαλλοντολογικών οργανώσεων (GreenPeace, WWF, Αρχέλων, Μεσόγειος SOS, ΠΑΝΔΟΙΚΟ, Ορνιθολογική και Ευρωπαϊκή Έκφραση). Θέλω να ευχαριστήσω τον Εργοτέλη και να ευχηθώ να συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο Μαρτινέγκο».
*Το Σάββατο στις 10:00 το πρωί θα διεξαχθεί επιδαπέδιο παιχνίδι (40 τ.μ.) στο Μαρτινέγκο και στις 12 στη Λότζια.
Ιστοσελίδα: www.kean.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 2692880 begin_of_the_skype_highlighting              210 2692880      end_of_the_skype_highlighting
 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.