Αρης και Γέφτοβιτς: Τι θα πει ο Ερυθρός Αστέρας… (pic)

Οι Κίτρινοι περιμένουν τις αποφάσεις που θα πάρει ο προπονητής της σερβικής ομάδας, Βλάνταν Μιλόγεβιτς για τον 26χρονο μεσοεπιθετικό που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020.

Ο Μίλαν Γέφτοβιτς είναι ξεκάθαρα ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν τον Αρη για τη μετεγγραφική του ενίσχυση. Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με τον Μαστέο Γκαρσία (εκεί ο Αρης θα περιμένει πάντα τις εξελίξεις) η απόφαση που έχε παρθεί είναι ότι ο Κίτρινοι θα αποκτήσουν σίγουρα έναν πλάγιο μεσοεπιθετικό. 
Ο 26χρονος παίκτης του Ερυθρού Αστέρα είναι στις επιλογές γιατί μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές. Αναμένονται πάντως οι αποφάσεις του Ερυθρού Αστέρα που έχουν να κάνουν με τη διαμόρφωση του ρόστερ και μετά την πρόσφατη ήττα από την Παρτιζάν στον τελικό Κυπέλλου αλλά και με παίκτες που δεν πήραν πολύ χρόνο συμμετοχής στη διάρκεια της σεζόν και σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Γέφτοβιτς που έχει συμβόλαιο με τη σερβική ομάδα μέχρι το 2020. 
Στο θέμα αναφέρθηκε σε δημοσίευμά της η σερβική ιστοσελίδα, espreso.rs όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία. 

Σε αυτό αναφέρονται τα εξής: “Ο Μίλαν Γέφτοβιτς θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του στον Αρη. Η ελληνική ομάδα επικοινώνησε με τους εκπροσώπους του παίκτη, του Αφους Ντούμπιτς αλλά για περισσότερες συζητήσεις περιμένουν την απόφαση του προπονητή του Ερυθρού Αστέρα αν ενδιαφέρεται στο να διακόψει με τον ποδοσφαιριστή που είχε μικρότερο ρόλο από ό,τι αναμενόταν. Το τι θα γίνει αναμένεται να φανεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες”.

-Οι Αφοί Ντούμπιτς που αναφέρονται στο δημοσίευμα είναι ο Μίλαν και ο Ιβάν που είχαν παίξει ποδόσφαιρο στον Ερυθρό Αστέρα και τώρα είναι ατζέντηδες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.