Κάστρο για τρία χρόνια στον Παναιτωλικό

Με Λουίς Κάστρο θα πορευθεί για τα επόμενα τρία χρόνια ο Παναιτωλικός, που ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Πορτογάλο προπονητή.
Δημοσίευση: 30/05/2019 - 20:40
Με Λουίς Κάστρο θα πορευθεί για τα επόμενα τρία χρόνια ο Παναιτωλικός, που ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Πορτογάλο προπονητή. 

Για τον 57χρονο Κάστρο, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα κοουτσάρει εκτός της χώρας του, με τελευταίες του δουλειές να είναι στις Ρίο Άβε (2016/17), Τσάβες (2017/18) και Βιτόρια Γκιμαράες (2018/19) ενώ έχει καθίσει για λίγο και στον πάγκο της Πόρτο.

"Ο Λουίς Κάστρο (Luis Manuel Ferreira De Castro) είναι ο νέος προπονητής του Παναιτωλικού, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας για τρία χρόνια. Βοηθοί του θα είναι ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα και ο Ζοζέ Εντουάρντο. Το τεχνικό επιτελείο θα στελεχώσουν ο προπονητής τερματοφυλάκων Βίτορ Ούγκο και οι αναλυτές Πάουλο Ζορζ και Χούι Μιγκέλ" αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδα του Αγρινίου, με τον Κάστρο να δηλώνει:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάω αυτή τη συνεργασία. Εκείνο που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιλογή μου, είναι το πλάνο της ομάδας να δουλέψει για να φέρει επιτυχίες στο μέλλον. Διαπίστωσα από κοντά την οργάνωση που υπάρχει στον Παναιτωλικό και γνωρίζω ότι ο κόσμος εδώ ζει για το ποδόσφαιρο. Μαζί με όλους τους ανθρώπους της ομάδας ξεκινάμε μια μεγάλη προσπάθεια να δουλέψουμε σκληρά το επόμενο διάστημα και με τη συμπαράσταση του κόσμου να διεκδικήσουμε ψηλότερους στόχους απ’ αυτούς που έχουν κατακτηθεί».