Στο εξωτερικό ο Αγγελίδης

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης βρίσκεται στο εξωτερικό, συνοδευόμενος από τον Παντελή Κωνσταντινίδη, προκειμένου να έχει επαφές με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους του «Δικέφαλου» του Βορρά.

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης βρίσκεται στο εξωτερικό, συνοδευόμενος από τον Παντελή Κωνσταντινίδη, προκειμένου να έχει επαφές με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους του «Δικέφαλου» του Βορρά. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ φέρεται να εξετάζει παράλληλα και ορισμένες περιπτώσεις τεχνικών διευθυντών, καθώς στόχος των «ασπρόμαυρων» είναι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Ζήση Βρύζα άμεσα και να προχωρήσει ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής, που θα επιλέξουν οι Αγγελίδης και Κωνσταντινίδης και τον οποίο θα εγκρίνει και ο Ιβάν Σαββίδης, θα αναλάβει να βρει τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια θα προχωρήσει στις αναγκαίες προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας, βάσει και της εφετινής πορείας της ομάδας. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις, με τον ΠΑΟΚ να τονίζει μέχρι στιγμής πως οι Αγγελίδης και Κωνσταντινίδης βρίσκονται στο εξωτερικό για θέμα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.