Μετέτρεψαν σε γήπεδο την δεξίωξη γάμου του Γρηγορίου (pics)

Την εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία παντρεύτηκε το Σάββατο το απόγευμα στη Δράμα ο Μιχάλης Γρηγορίου. Οργανωμένοι φίλαθλοι της Δόξας Δράμας άναψαν πυρσούς και έκαναν τη νύχτα... μέρα.

Την εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία παντρεύτηκε το Σάββατο το απόγευμα στη Δράμα ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Την παράσταση όμως εκτός από την πανέμορφη σύζυγο του Έλληνα τεχνικού έκλεψαν και οι φανατικοί φίλαθλοι της Δόξα Δράμας οι οποίοι λατρεύουν τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Τη στιγμή της δεξίωξης που έγινε σε prive χώρο μεταξύ κοντινών συγγενών και στενών φίλων έκαναν την εμφάνισή τους οργανωμένοι φίλαθλοι της Δόξας κάνοντας τη νύχτα… μέρα με τα δεκάδες βεγγαλικά και καπνογόνα που άναψαν για να εκφράσουν με τον δικό τους εμφατικό τρόπο την στήριξη προς το πρόσωπο του 45χρονου προπονητή.

Η παρουσία τους εκεί μόνο τυχαία δεν είναι και αυτό γιατί ο Μιχάλης Γρηγορίου χαίρει μεγάλης εκτίμησης τόσο στους οργανωμένους οπαδούς της Δόξας, όσο και στην ευρύτερη κοινωνία της Δράμας.

Μάλιστα, από πολλούς η συγκεκριμένη κίνηση μεταφράστηκε ως “μοχλός” πίεσης προς τον Μιχάλη Γρηγορίου προκειμένου να αναλάβει ξανά την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Άλλωστε όλοι θυμούνται το πετυχημένο πέρασμα του 45χρονου τεχνικού από την τεχνική ηγεσία της ομάδας τη σεζόν 2010-11, όταν με περιορισμένο ρόστερ είχε οδηγήσει την Δόξα στην άνοδο στην Super League μέσω αγώνων play off. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.