Αυτή ήταν η πρόταση του Παναθηναϊκού για Κατελάρη

Πρόταση χωρίς ...χρήματα για την απόκτηση του Φάνου Κατελάρη έκαναν οι πράσινοι στην Ομόνοια, καθώς δεν έχουν την δυνατότητα να διαθέσουν κάποιο ποσό για μεταγραφή.

Επίσημη πρόταση χωρίς …χρήματα για την απόκτηση του Φάνου Κατελάρη έκανε ο Παναθηναϊκός στην Ομόνοια, αφού οι Πράσινοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα και το μπάτζετ για να διαθέσουν κάποιο ποσό για μεταγραφή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Μεγαλόνησο, το Τριφύλλι πρότεινε στον κυπριακό σύλλογο ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης και τη δυνατότητα δανεισμού κάποιων παικτών, ενώ στη σχετική πρόταση υπήρχε και ένα ποσό που θα μπορούσε να μπει στα ταμεία της Ομόνοιας εφόσον ο Παναθηναϊκός αγωνιζόταν ξανά σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. 

Πάντως ο Παναθηναϊκός δεν πρότεινε καθόλου χρήματα στην Ομόνοια για τον Κατελάρη και αυτός ήταν ο λόγος της άμεσης αρνητικής απάντησης των Κύπριων στο Νίκο Νταμπίζα. Σε κάθε περίπτωση, ο παίκτης βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Τριφυλλιού και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να γίνει νέα “κρούση” στο σύλλογο της Λευκωσίας για το διεθνή 23χρονο μέσο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.