Στο στόχαστρο της Φέγενορντ ο Μαντούρο

Η Φέγενορντ φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του Χεντβίγκες Μαντούρο από τον ΠΑΟΚ, τις προσεχείς εβδομάδες.

Η Φέγενορντ φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του Χεντβίγκες Μαντούρο από τον ΠΑΟΚ, τις προσεχείς εβδομάδες. Ο Ολλανδός μέσος δεν έχει πείσει με την έως τώρα απόδοσή του και οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ μελετούν το ενδεχόμενο παραχώρησής του. Η ολλανδική ομάδα από την πλευρά της, αναζητεί έναν παίκτη, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Ζόρντι Κλάσι, ο οποίος θα αποχωρήσει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “soccernews.nl”, οι ιθύνοντες της Φέγενορντ μελετούν την περίπτωση του έμπειρου μέσου του “Δικέφαλου” του Βορρά, ο οποίος δεσμεύεται έως το 2016 με τους “ασπρόμαυρους”. Αν υπάρξει κάποια καλή πρόταση από την πλευρά της ολλανδικής ομάδας, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσει τη συγκατάθεσή του, για την παραχώρηση του παίκτη.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: “Λιγότερο προφανής επιλογή, αλλά όχι εντελώς απίθανη, ο Μαντούρο. Ο πρώην παίκτης του Άγιαξ έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ έως το 2016, αλλά αγωνίστηκε ελάχιστα φέτος. Δεν είναι λοιπόν απίθανο, ο αμυντικογενής ποδοσφαιριστής να αποκτηθεί σε μία τιμή ευκαιρίας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.