Στο στόχαστρο της Φέγενορντ ο Μαντούρο

Η Φέγενορντ φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του Χεντβίγκες Μαντούρο από τον ΠΑΟΚ, τις προσεχείς εβδομάδες.
Δημοσίευση: 01/06/2015 - 10:07
Η Φέγενορντ φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του Χεντβίγκες Μαντούρο από τον ΠΑΟΚ, τις προσεχείς εβδομάδες. Ο Ολλανδός μέσος δεν έχει πείσει με την έως τώρα απόδοσή του και οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ μελετούν το ενδεχόμενο παραχώρησής του. Η ολλανδική ομάδα από την πλευρά της, αναζητεί έναν παίκτη, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Ζόρντι Κλάσι, ο οποίος θα αποχωρήσει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “soccernews.nl”, οι ιθύνοντες της Φέγενορντ μελετούν την περίπτωση του έμπειρου μέσου του “Δικέφαλου” του Βορρά, ο οποίος δεσμεύεται έως το 2016 με τους “ασπρόμαυρους”. Αν υπάρξει κάποια καλή πρόταση από την πλευρά της ολλανδικής ομάδας, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσει τη συγκατάθεσή του, για την παραχώρηση του παίκτη.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: “Λιγότερο προφανής επιλογή, αλλά όχι εντελώς απίθανη, ο Μαντούρο. Ο πρώην παίκτης του Άγιαξ έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ έως το 2016, αλλά αγωνίστηκε ελάχιστα φέτος. Δεν είναι λοιπόν απίθανο, ο αμυντικογενής ποδοσφαιριστής να αποκτηθεί σε μία τιμή ευκαιρίας”.