Πετράκης: «Να έχουμε συνέχεια» (video)

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο Γιάννης Πετράκης καθώς το πρώτο εντός έδρας ματς που κάθισε στον πάγκο του ΟΦΗ συνδυάσθηκε με νίκη.

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο Γιάννης Πετράκης καθώς το πρώτο εντός έδρας ματς που κάθισε στον πάγκο του ΟΦΗ συνδυάσθηκε με νίκη. Ο τεχνικός των Κρητικών ζήτησε διάρκεια από τους παίκτες του ώστε να αποκτούν αξία οι νίκες τους.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Ήταν ένα σημαντικό ματς από όλες τις πλευρές. Παίζαμε με μια ομάδα που έχει σημαντική ιστορία και νομίζω ότι ήμασταν έτοιμοι έχοντας τα χαρακτηριστικά που έπρεπε να έχουμε για να πάμε στο καλό αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω καταρχήν τους ποδοσφαιριστές για την μεγάλη εμφάνιση που έκαναν, τον κόσμο που ήταν ο 12ος παίκτης μας και όλους αυτούς που συντέλεσαν για να έρθει αυτή η σημαντική νίκη. Όμως, θέλω να πω ότι αυτή η νίκη δεν θα έχει καμία αξία αν δεν υπάρξει ανάλογη συνέχεια. Πρέπει να χαρούμε σήμερα για αυτήν την σπουδαία νίκη όμως από αύριο το πρωί αυτό το παιχνίδι πρέπει να αποτελέσει παρελθόν ώστε να είμαστε συγκεντρωμένοι για το επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ώστε να έχουμε ανάλογη συνέχεια και να μην είμαστε μια αναλαμπή που έφυγε. Αυτό που πετύχαμε ήταν σπουδαίο αλλά αν δεν έχει συνέχεια, δεν θα έχει αξία».

Όσον αφορά την αλλαγή συστήματος υπογράμμισε ότι «όποιος προπονητής πάει στα μέσα της σαιζόν δεν μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα.  Ότι αλλαγή και αν κάνουμε, πρέπει να το κάνουμε πάνω στα δεδομένα που υπήρχαν και ότι έχουμε στην διάθεση μας».

Ενώ για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ απάντησε λέγοντας ότι «είμαστε σε συνεργασία και επαφή με την διοίκηση. Έχουμε πολλά ταλαντούχα παιδιά και χρειαζόμαστε μια βοήθεια. Νομίζω ότι ο ερχομός κάποιων παικτών θα βοηθήσουν και την ομάδα αλλά και αυτά τα παιδιά».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Άρη, Λούκας Αλκαράθ υπερασπίστηκε τους ποδοσφαιριστές του, τόσο για την προσπάθεια στην Κρήτη, όσο και για τα λάθη προηγούμενων ετών.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, όπως και ο αντίπαλος. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες στην αρχή και ένα δοκάρι και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Αλλά στο ποδόσφαιρο τη διαφορά την κάνει το γκολ και η ομάδα που το βάζει. Στο γκολ έφτασε ο αντίπαλος πιο νωρίς από εμάς και εκεί άλλαξαν οι ισορροπίες. Πρέπει να συγχαρώ όλους τους παίκτες μου, οι οποίοι προσπάθησαν για το καλύτερο.
Δεν έχω να πω κάτι για την προσπάθεια τους. Είχαμε πολλά προβλήματα, ο Πουλίδο ήταν τραυματίας, ο Αγκάνθο επίσης, ο Παπαστεριανός ήταν τιμωρημένος. Όλοι όμως έχουν όρεξη να προσφέρουν. Είμαστε σ’ αυτή τη δύσκολη κατάσταση όχι εξαιτίας τους. Δε φταίνε αυτοί για τα λάθη προηγούμενων χρόνων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.