Στη Φυλή θα κριθεί η πρόκριση

Ο Θρασύβουλος κατάφερε να σταθεί όρθιος στη Βέροια, παρά την πίεση των γηπεδούχων και με το 0-0 πλέον να διατηρεί ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, καθώς η ρεβάνς θα γίνει στη Φυλή.
Δημοσίευση: 12/12/2012 - 19:36
Ο Θρασύβουλος κατάφερε να σταθεί όρθιος στη Βέροια, παρά την πίεση των γηπεδούχων και με το 0-0 πλέον να διατηρεί ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, καθώς η ρεβάνς θα γίνει στη Φυλή. Η ομάδα του Στάθη Σταθόπουλου με μαζική άμυνα πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε και παράλληλα σκόρπισε προβληματισμό στους γηπεδούχους.

Μάλιστα ο τεχνικός της ομάδας της Ημαθίας, Δημήτρης Καλαΐτζίδης, αναγκάστηκε να ρίξει στον αγώνα και τους Ολαϊτάν, Καφέ, προκειμένου να δημιουργήσει και τις προϋποθέσεις για κάτι καλό, όμως ούτε από αυτούς βρήκε λύσεις. Πάντως η Βέροια στάθηκε και άτυχη, καθώς είχε δοκάρι με τον Καλογέρη στο 22'.

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Σνάουτσνερ, Καλογέρης, Γεωργέας (46΄ Καφές), Καλτσάς (46΄ Ολαϊτάν), Πέρεζ, Ιωάννου, Κόστλεϊ (74΄ Μπαργκάν).

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Στάθης Σταθόπουλος): Σταυριανός, Βασιλείου, Σύρος, Αρκουμάνης, Μπακάλης, Σκόνδρας (63΄ Μπέκα), Ανδρίκος, Γεωργιάδης (80΄ Παπανίκου), Πλαβούκος (86΄ Σκαμαντζούρας), Πάνος, Καλαμιώτης.