Συμφωνία Άρη με Έμαν

Οι "κίτρινοι" απέσπασαν τη θετική απάντηση του Αυστριακού τερματοφύλακα να συνεχίσει στην Ελλάδα την καριέρα του κι αυτό που απομένει είναι να μείνει ελεύθερος από τη Στουρμ Γκρατς
Δημοσίευση: 16/06/2019 - 18:28
Ο Άρης είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Φαμπιάν Έμαν. Οι "κίτρινοι" ήρθαν σε κατ' αρχήν συμφωνία με τον 21 ετών Αυστριακό τερματοφύλακα κι αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι να συμφωνήσει ο ίδιος με τη Στουρμ Γκρατς για να μείνει ελεύθερος.

Η συμφωνία με το νεαρό τερματοφύλακα είναι για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Πρόκειται για διεθνή παίκτη με όλες τις μικρές Εθνικές της Αυστρίας και θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους στην ηλικία του ποδοσφαιριστές της Αυστρίας.

Ανήκει στη Στουρμ Γκρατς. Τη σεζόν που πέρασε δόθηκε δανεικός στην Κάφενμπεργκ, ομάδα της Β’ κατηγορίας της Αυστρίας. Ο Έμαν έχει ύψος 1,89 μ. και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 26 συμμετοχές με τη Κάφενμπεργκ, η οποία τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Ο παίκτης μένει να μείνει ελεύθερος από την Στουρμ Γκρατς και να έρθει στη Θεσσαλονίκη την επόμενη εβδομάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του, εφόσον περάσει πρώτα από τις απαραίτητες εξετάσεις.