Ο Σουντανί της Ντινάμο είναι η “βόμβα”

Η, όπως όλα δείχνουν, μεταγραφή του Χιλάλ Σουντανί στον Ολυμπιακό, προκάλεσε αρκετές συζητήσεις για το αν θα είναι η επιλογή για την επίθεση ή για τα άκρα.

Η, όπως όλα δείχνουν, μεταγραφή του Χιλάλ Σουντανί στον Ολυμπιακό, προκάλεσε αρκετές συζητήσεις για το αν θα είναι η επιλογή για την επίθεση ή για τα άκρα. 
Ο Αλγερινός είναι μία περίπτωση που θα μπορούσε κανείς να την χαρακτηρίσει στοίχημα, απλά και μόνο από το πέρασμά του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. 

Ο τραυμαστισμός του τον περασμένο Νοέμβριο τον άφησε εκτός δράσης σχεδόν όλη τη σεζόν, δεν κατάφερε να παρουσιάσει το πρόσωπο για το οποίο οι “reds” ξόδεψαν αρκετά χρήματα για να τον αποκτήσουν από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ. 



Αν λοιπόν ο Ολυμπιακός έφερνε στο λιμάνι τον Σουντανί της Ντινάμο, θα μιλάγαμε για “βόμβα” χωρίς “αλλά” και χωρίς “αν”. 

Οι Άγγλοι την περασμένη εβδομάδα, όταν πρωτοακούστηκε το όνομα του Αλγερινού για τον Ολυμπιακό, έγραφαν πως η αποθεραπεία του παίκτη πήγε εξαιρετικά και ίσως θα έπρεπε η Νότιγχαμ να του δώσει μία ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να κάνει σε κανονικές συνθήκες. 

Ο Αλγερινός στην Κροατία έκανε πράγματα και θαύματα. Έπαιξε από το 2013 μέχρι το 2018. Είχε 132 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες σκόραρε 97 γκολ και 54 ασίστ. Τα νούμερά του επίστευτα και η παρουσία του ιδανική για έναν ακραίο δεξίο χαφ με εντυπωσιακή σχέση με τα δίχτυα. 

Τα νούμερά του, ήταν αξιοζήλευτα και στην Γκιμαράες, εκεί απ’ όπου και τον γνωρίζει ο Μαρτίνς. Ο Αλγερινός έπαιξε σε 37 ματς και σκόραρε 13 φορές. Με την Πορτογαλική ομάδα κατέκτησε και το Κύπελλο Πορτογαλίας. 

Στη δε Εθνική ομάδα της Αλγερίας ο Σουντανί έχει παίξει σε 49 παιχνίδια κι έχει 22 τέραματα. 

Ο Σουντανί κατέκτησε 1 κύπελλο Πορτογαλίας, 1 Πρωτάθημα Αλγερίας και 4 Πρωταθλήματα Κροατίας. 

Η άνεση με την οποία σκοράρει αν και ακραίος είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία που έχει και “λαυτεύουν” σ’ αυτόν οι προπονητές του. 

Αν ο παίκτης έχει όντως ξεπεράσει 100% τον τραυματισμό του κι εφόσον ακολουθήσει την προετοιμασία της ομάδας ο Ολυμπιακός θα έχει προσθέσει έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.