Αρης project γηπέδου: Τέλη Ιούνη η παρουσίαση (pics)

Στο τέλος του μήνα οι Κίτρινοι ετοιμάζονται να παρουσιάσουν τις λεπτομέρειες από το νέο "Κλεάνθης Βικελίδης"-Με γοργούς ρυθμούς ετοιμάζονται οι άνθρωποι του Αρη για να παρουσιάσουν δημοσίως τις παραμέτρους και τα σχέδια.

Μόλις λίγα 24ωρα πριν (εδώ μπορείτε να δείτε τη σχετική δημοσίευση) ο Αρης αλλά και ο Θεόδωρος Καρυπίδης δημοσιοποίησαν -μαζί με τα σχέδια του νέου γηπέδου- το μεγάλο όραμα για το νέο “Κλεάνθης Βικελίδης”. 
Το project έχει ήδη προκαλέσει το ενδιαφέρον και αναμένεται η συνέχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr, στο τέλος του Ιούνη, στο τέλος του τρέχοντος μηνός, ο Αρης σχεδιάζει να κάνει συνέντευξη Τύπου όπου θα δοθούν όλες οι λεπτομέρειες και θα δημοσιοποιηθούν οι παράμετροι που αφορούν στο μεγάλο σχέδιο. 

Μεταξύ άλλων, παρών θα είναι και ο υπεύθυνος κτιριακών εγκαταστάσεων και αθλητικών υποδομών του Άρη, Ευάγγελος Παντζαρτζίδης από τον οποίον δεν ήταν τυχαία η πρόσφατη ανάρτηση που έκανε. 
«Μετά απο δύο χρόνια σιωπηλής δουλείας και σε συνεργασία με μεγάλο γραφείο μελετητών είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε το όραμα μας για το νέο υπερσύγχρονο γήπεδο του ΑΡΗ. Ενα έργο που έχει γίνει η προεργασία ωστε να μπορεί να αδειοδοτηθεί και να υλοποιηθεί χωρίς προβλήματα. Σε λίγες μέρες θα γίνει ολοκληρωμένη παρουσίαση του έργου απο εμάς στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ», είχε γράψει σχετικώς. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μετά απο δύο χρόνια σιωπηλής δουλείας και σε συνεργασία με μεγάλο γράφειο μελετητών είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε το όραμα μας για το νέο υπερσύγχρονο γήπεδο του @arisfc_official.Ενα έργο που έχει γίνει η προεργασία ωστε να μπορεί να αδειοδοτηθεί και να υλοποιηθεί χωρίς προβλήματα .Σε λίγες μέρες θα γίνει ολοκληρωμένη παρουσίαση του έργου απο εμάς στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ .@theodorkaripidis thanks for the trust.!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη pantzartzidis-group (@pantzartzidis_group) στις

Και λίγο μετά, σε άλλη ανάρτηση έγραψε ότι δεν υπάρχει χρόνος για διακοπές αυτό το καλοκαίρι. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

No time for vacation this summer !!!!!. Work hard in silence and let the success make the noise @theodorkaripidis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη pantzartzidis-group (@pantzartzidis_group) στις


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.