Ιντέγε Μπράουν, η επιστροφή (video)

Ο Ιντέγε μετά την κινεζική περιπέτεια στην Τιαντζίν Τέντα και το δανεισμό του στην Μάλαγα, είναι καθ' οδόν προς τη χώρα μας για να αποκαταστήσει την ερωτική του σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Ιντέγε μετά την κινεζική περιπέτεια στην Τιαντζίν Τέντα και το δανεισμό του στην Μάλαγα, είναι καθ’ οδόν προς τη χώρα μας για να αποκαταστήσει την ερωτική του σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα.

Τον γνωρίσαμε καλά από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, όταν κατέκτησε δύο σερί πρωταθλήματα, το 2016 και το 2017, σκοράροντας συνολικά 23 γκολ σε 43 αγώνες πρωταθλήματος.

Το σημαντικό για τον Νιγηριανό στράικερ είναι ότι δεν κρυβόταν στα ντέρμπι, με 5 από τα 23 γκολ του να είναι απέναντι σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Παίκτης οικονομία, ο οποίος στην πρώτη του χρονιά χρειαζόταν περίπου 4 προσπάθειες για να βρει ένα γκολ, ενώ στη δεύτερη, ήθελε κάτι παραπάνω από 3 τελικές για να σκοράρει.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού έπαιξε 65 παιχνίδια σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη, “ματώνοντας” τα αντίπαλα δίχτυα 28 φορές, ποσοστό κοντά στο 50%.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όλα τα γκολ του Ιντέγε με τα ερυθρόλευκα, με το χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του στην Τούμπα, να κλέβει την παράσταση.

Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που επιστρέφει στην ίδια χώρα, φορώντας φανέλα διαφορετικής ομάδας. Έχει περάσει από Ελβετία με την Ξαμάξ, από την Γαλλία με την Σοσό, από την Ουκρανία με την Ντινάμο Κιέβου, από την Αγγλία με την Γουέστ Μπρομ, από την Ισπανία με την Μάλαγα, ενώ δοκίμασε και την εμπειρία της Κίνας. 

Συνολικά έχει 350 συμμετοχές και 137 γκολ, ενώ έχει φορέσει 27 φορές τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του σκοράροντας 6 γκολ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.