Εκεί όπου τολμούν οι «αετοί» (pics)

Το ποδόσφαιρο είναι πολλά περισσότερα από ένα σπορ, κάτι που διαπιστώνεται καθημερινά μέσα από διάφορες εκφάνσεις της ζωής. Μια από αυτές είναι και το ο Πυρσός Θεσσαλονίκης.
Δημοσίευση: 18/06/2019 - 20:56

Το ποδόσφαιρο είναι πολλά περισσότερα από ένα σπορ, κάτι που διαπιστώνεται καθημερινά μέσα από διάφορες εκφάνσεις της ζωής. Μια από αυτές είναι και το ο Πυρσός Θεσσαλονίκης. Μια ποδοσφαιρική ομάδα για ανθρώπους με σημαντικά προβλήματα στην όραση που πρόσφατα, με την αρωγή και του ΠΑΟΚ, είχε και μια σημαντική αγωνιστική επιτυχία.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ χαρακτηριστικά: « H ποδοσφαιρική ομάδα τυφλών, Πυρσός Θεσσαλονίκης συμμετείχε με την στήριξη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω του PAOK Action, σε ένα σπουδαίο τουρνουά στο Βέλγιο. Οι Έλληνες αθλητές παρά τον υψηλό ανταγωνισμό είχαν εξαιρετική παρουσία και κατέκτησαν τη δεύτερη θέση, σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά.

Την ομάδα στελέχωσαν οι:

Προπονητής: Πασχάλης Αμπατζόγλου
Τερματοφύλακας: Γιώργος Αμπατζόγλου
Βοηθός – εθελόντρια: Κατερίνα Γκάκου Νίκος Γκαγκούλης Μπάμπης Τοκατλίδης Νίκος Μπραντής Στρατής Εγγλέζος Γιώργος Αλικανιώτης Δημήτρης Εφεϊμογλου

Το PAOK Action αποτελεί εδώ και καιρό τον βασικό χορηγό της Ποδοσφαιρικής ομάδας «ΠΥΡΣΟΣ», δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να δείξουν τις ικανότητές τους.

«Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο».