Τα παρασκήνια μιας μοναδικής γιορτής (pics)

Η σεζόν 2018-19 πέρασε στην ιστορία ως η πλέον επιτυχημένη στην ιστορία του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ. Κι ως τέτοια γιορτάστηκε στις 21 Απριλίου με μια γιορτή που όσοι την έζησαν αλλά κι όσοι την είδαν θα τη θυμούνται για πάντα.
Δημοσίευση: 18/06/2019 - 21:06

Η σεζόν 2018-19 πέρασε στην ιστορία ως η πλέον επιτυχημένη στην ιστορία του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ. Κι ως τέτοια γιορτάστηκε στις 21 Απριλίου με μια γιορτή που όσοι την έζησαν αλλά κι όσοι την είδαν θα τη θυμούνται για πάντα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσα από σχετικό βίντεο που δημιούργησε δίνει την ευκαιρία για μια ματιά στα παρασκήνια αυτής παραθέτοντας αριθμούς που την οριοθετούν και όχι μόνον.

«Μπορεί να έχει περάσει ένας μήνας, αλλά μοιάζει σαν χθες. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κατακτήσει μετά από 34 χρόνια το ελληνικό πρωτάθλημα και το γιόρτασε με μία τελετή αντάξια του επιτεύγματος. Ο στόχος επετεύχθη και ο κόσμος της ομάδας, αλλά και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές γιόρτασαν όπως τους άξιζε τα κατορθώματά τους. Η γιορτή που οργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω της, έγινε παγκόσμιο viral, απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια και καταχωρήθηκε στα βιβλία της ιστορίας, ως η κορυφαία που έχει διεξαχθεί στην χώρα» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποί της και συνεχίζουν: «Τα New Media του ΠΑΟΚ ετοίμασαν μία ξεχωριστή mini movie με όλο το παρασκήνιο της μεγάλης γιορτής. Τα παραλειπόμενα , οι προσπάθειες, οι πρόβες, οι αναποδιές, οι αντιδράσεις των πρωταγωνιστών, συγκεντρώθηκαν σε ένα βίντεο».

Και για όσους είτε δεν είδαν είτε θα ήθελαν να ξαναθυμηθούν τη φιέστα