Μπράνκο: «Να κρατήσουμε τον κορμό που μας έδωσε πέρυσι το πρωτάθλημα χωρίς ήττα και το Κύπελλο» (pic)

Συνέντευξη σε πορτογαλικό ραδιόφωνο έδωσε ο Μάριο Μπράνκο στο πλαίσιο της οποίας αναφέρθηκε στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ και πολύ περισσότερο στο θέμα του Σέρζιο Ολιβέιρα.

Συνέντευξη σε πορτογαλικό ραδιόφωνο έδωσε ο Μάριο Μπράνκο στο πλαίσιο της οποίας αναφέρθηκε στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ και πολύ περισσότερο στο θέμα του Σέρζιο Ολιβέιρα. Μιλώντας για τον 26χρονο χαφ της Πόρτο σημείωσε: «Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα μας βοήθησε αρκετά. Είναι ένας παίκτης που έχει καλή τεχνική και τακτική κατάρτιση και έχει και ηγετικές τάσεις, κάτι που είναι σύνηθες για παίκτες που προέρχονται από την Πόρτο. Η Πόρτο θέλει να κρατήσει τον Σέρτζιο, ως αντικαταστάτη του Ερέρα, αλλά η μεταγραφική περίοδος είναι ανοικτή και θα κλείσει στις 31 του Αυγούστου».
Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου» μίλησε και για τη ρήτρα που είχε μπει όταν είχε οριστικοποιηθεί ο δανεισμός του κι η οποία ανέρχονταν στα δώδεκα εκατομμύρια ευρώ:
«Η τιμή του ήταν πολύ υψηλή για τη δική μας πραγματικότητα. Προσπαθήσαμε να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, αλλά η Πόρτο δεν έκανε πίσω, με βάση όσα αναφέρονταν στο αρχικό συμβόλαιο. Η αλήθεια είναι, ότι θα θέλαμε να κρατήσουμε τον παίκτη, αλλά σύμφωνα με τα όσα έχω μάθει, η Πόρτο θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της. Το ύψος της οψιόν ορίστηκε την τελευταία μέρα της μεταγραφής περιόδου του Γενάρη και ήταν απαγορευτική για εμάς. Η Πόρτο, είχε το δικαίωμα να ζητήσει αυτή τη ρήτρα, αλλά εμείς δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε».
Για να καταλήξει: «Η αγορά της Πορτογαλίας είναι πολύ δημοφιλής στην Ελλάδα. Όχι μόνο στα μεγάλα κλαμπ, αλλά ακόμη και στα μικρομεσαία. Η ποιότητα σε συνδυασμό με την τιμή, έχει ενδιαφέρον. Υπάρχουν παίκτες με πολύ καλή φήμη στην Πορτογαλία. Εμείς αυτό που θέλουμε, είναι να κρατήσουμε τον κορμό που μας έδωσε πέρυσι το πρωτάθλημα χωρίς ήττα και το Κύπελλο. Αλλά δε θα κρυφτώ. Η αγορά της Πορτογαλίας έχει προτεραιότητα και την παρακολουθούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.