Παντελίδης: "Σεβασμός στην ΑΕΛ"

Σεβασμό στην ΑΕΛ αλλά αυτό που μετράει κυρίως είναι η κατάλληλη προετοιμασία του Άρη ενόψει των δύσδκολων διπλών αναμετρήσεων με την Κυπριακή ομάδα, συνέστησε ο Σάββας Παντελίδης σε γραπτή δήλωση που έκανε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ.
Δημοσίευση: 19/06/2019 - 21:23
Ο προπονητής του Άρη, Σάββας Παντελίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ για την κλήρωση με την Αθλητική Ένωση Λεμεσού για το β’ προκριματικό γύρο του Europa League:

«Οι ευρωπαϊκές κληρώσεις είναι πάντα τη δική τους ιδιαιτερότητα, πολύ περισσότερο δε όταν βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, πρέπει να σέβεσαι τον κάθε αντίπαλο, που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Γνωρίζουμε κάποια πράγματα για την ομάδα της Λεμεσού και σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα στην πορεία, αναλύοντας τον αντίπαλο.

Αυτό που προέχει, όμως, είναι η δική μας ομάδα. Στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια, οφείλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και πιο έτοιμοι για να φτάσουμε στο στόχο μας».