Ζεράλντες: "Με τον Καρντόσο θα ευχαριστηθεί ποδόσφαιρο ο κόσμος"

Ο Τσίκο Ζεράλντες, αποκάλυψε πως ήρθε στην ΑΕΚ ειδικά για τον προπονητή Μιγκέλ Καρντόσο ενώ ξεκαθάρισε πως ο κόσμος θα ευχαριστηθεί ποδόσφαιρο με το νέο τεχνικό.
Δημοσίευση: 25/06/2019 - 18:55
Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ο Τσίκο Ζεράλντες, αποκάλυψε πως ήρθε στην ΑΕΚ ειδικά για τον προπονητή Μιγκέλ Καρντόσο ενώ ξεκαθάρισε πως ο κόσμος θα ευχαριστηθεί ποδόσφαιρο με το νέο τεχνικό. 
Ο παίκτης ξεναγήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, βρέθηκε στη μπουτίκ και μίλησε με τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Λυμπερόπουλο.Αναλυτικά οι δηλώσεις του : 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την μεταγραφή. Οι οπαδοί με υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά και έχω ήδη νιώσει την αγάπη τους στο πρόσωπό μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε με τη νέα μου ομάδα και να νιώσω πάλι το πάθος. 

Ήρθα στην ομάδα ειδικά για τον κύριο Καρντόσο γιατί έχω δουλέψει μαζί του στην Ρίο Άβε. Οι οπαδοί δεν τον γνωρίζουν ακόμη, αλλά εγώ μπορώ να πω ότι είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής και ο τρόπος παιχνιδιού του θα τους κάνει να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο. 

Για την ΑΕΚ έχω διαβάσει ότι ιδρύθηκε από ανθρώπους που εκδιώχθηκαν από την πατρίδα τους. Αυτό σημαίνει ότι είναι άνθρωποι που έχουν παλέψει απέναντι στις δυσκολίες και στις αντιξοότητες και για αυτό το λόγο οι οπαδοί δείχνουν τόσο μεγάλο πάθος για την ομάδα. Αυτό μου αρέσει γιατί και εγώ είμαι μαχητής ως ποδοσφαιριστής οπότε θα ταιριάξω με τους οπαδούς μας. 

Είμαι εδώ για να πετύχω τους στόχους μου με την νέα μου ομάδα. Έχω το πλεονέκτημα ότι γνωρίζω τα «θέλω» του προπονητή και αυτό θα με βοηθήσει να παίξω ακόμη καλύτερα. Για το μέλλον θα υπάρξει χρόνος για να τα συζητήσουμε. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα, ούτε το να μείνω στην ομάδα περισσότερο από αυτόν τον χρόνο. Θα εξαρτηθεί από το πώς θα παίξω εδώ, αλλά αυτή τη στιγμή εστιάζω στο τώρα και στη φετινή χρονιά».