Εντυπωσιάζουν οι εμφανίσεις του Αστέρα (pics)

Τις εμφανίσεις που θα φοράει τη σεζόν 2019-20 παρουσίασε την Παρασκευή ο Αστέρας Τρίπολης.
Δημοσίευση: 28/06/2019 - 15:43
Τις εμφανίσεις που θα φοράει τη σεζόν 2019-20 παρουσίασε την Παρασκευή ο Αστέρας Τρίπολης. Η πρώτη εμφάνιση είναι στηριγμένη πλήρως στα παραδοσιακά χρώματα του συλλόγου, ενώ η δεύτερη είναι... τρικολόρ. Βασικό χρώμα το πράσινο με μπλε και κίτρινες λεπτομέρειες. 

To Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: 

"Στην πρώτη εμφάνιση κυριαρχεί το κίτρινο σε πρωτότυπο σχεδιασμό, που προέκυψε από διαγωνισμό ανάμεσα στους φιλάθλους του ΑΣΤΕΡΑ. 

Η εκτός έδρας εμφάνιση του ΑΣΤΕΡΑ έχει χρώμα λαχανί και αναμένεται και πάλι να δώσει ιδιαίτερο χρώμα στην σεζόν 2019-2020. 

Οι φετινές εμφανίσεις του ΑΣΤΕΡΑ, από την MACRON την εταιρεία που προμηθεύει με αθλητικό υλικό τον σύλλογο, αναγράφουν το σύνθημα: "Κανένα όνομα στη φανέλα δεν είναι πιο σημαντικό από το ΑΣΤΕΡΙ στην καρδιά.

Εμπνευσμένο και αυτό από τους φιλάθλους της ομάδας. Τις εμφανίσεις που θα φοράει τη σεζόν 2019-20 παρουσίασε την Παρασκευή ο Αστέρας Τρίπολης.Σε μια πρωτοποριακή και συμβολική κίνηση, Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ έδωσε τη δυνατότητα στους φιλάθλους της ομάδας να σχεδιάσουν την πρώτη εμφάνιση για την σεζόν 2019-2020 και να εμπνευστούν το σύνθημα που θα αναγράφεται σε αυτή. 

Οι δύο νικητές των διαγωνισμών, ο Μάριος Τυροβολάς και ο Ηλίας Μπιλάλης είδαν πλέον και από κοντά την ιδέα τους να έχει πραγματοποιηθεί. Ο αντιπρόεδρος και εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, κ. Δημήτρης Κενές τούς υποδέχθηκε στα γραφεία του συλλόγου, προσφέροντάς τους τη νέα φανέλα που με τη δική τους συμβολή δημιούργησε ο ΑΣΤΕΡΑΣ σε συνεργασία με την MACRON, την εταιρεία που προμηθεύει με αθλητικό υλικό την ομάδα. 

Ο κ. Τυροβολάς, το σχέδιο του οποίου επιλέχθηκε ως το καλύτερο, παρέλαβε τη φανέλα που ο ίδιος σχεδίασε, με το όνομά του και τον αριθμό 1/1600 στην πλάτη, καθώς δικαιωματικά έγινε ο πρώτος που την προμηθεύτηκε. Επίσης, παρέλαβε ως δώρο το συλλεκτικό ATFC ρολόι. 

Ο κ. Μπιλάλης κέρδισε το διαγωνισμό για το σύνθημα που αναγράφεται στη νέα φανέλα και αναφέρει: "Κανένα όνομα στη φανέλα δεν είναι πιο σημαντικό από το ΑΣΤΕΡΙ στην καρδιά". Μαζί με την πρώτη εμφάνιση του ΑΣΤΕΡΑ για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, θα ταξιδέψει με την αποστολή σε κάποιο εκτός έδρας παιχνίδι".