Η Ξάνθη ξεκίνησε τα διαρκείας

Η θρακιώτικη ομάδα έβγαλε προς πώληση από την Παρασκευή (28/6) τις κάρτες εισόδου για την ερχόμενη σεζόν, με ειδική πρόβλεψη για τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες

Η ΠΑΕ ΑΟ Ξάνθη ξεκίνησε την Παρασκευή 28 Ιουνίου την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Με την αγορά, ο κάθε φίλαθλος εξασφαλίζει τη θέση του για όλους τους αγώνες της Super League, των Play Off και του Κύπελλο Ελλάδας.
Η διοίκηση της ΠΑΕ διατήρησε τις ίδιες τιμές σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο προσθέτοντας τους αγώνες Play off πρωταθλήματος και Κυπέλλου Ελλάδας. Η κατηγορία “ΠΑΙΔΙΚΟ” μετονομάζεται σε κατηγορία ΜΑΘΗΤΙΚΟ όπως και η ηλικία των 14 ετών αυξάνεται στα 17. Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση Αστυνομικής Ταυτότητας, Πιστοποιητικού Γέννησης κτλ.
Οι περσινοί κάτοχοι (αγωνιστική περίοδος 2018-2019) έχουν την δυνατότητα ανανέωσης της θέσης τους έως τις 20 Ιουλίου 2019. Μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας οι θέσεις είναι ελεύθερες προς πώληση.
Για την αγορά της κάρτας μέλους απαιτείται η προσκόμιση Αστυνομικής Ταυτότητας, Αριθμός ΑΜΚΑ καθώς και πράξη συναίνεσης προσωπικών δεδομένων την οποία οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν στα σημεία πώλησης.
Για τις κατηγορίες εισιτηρίων ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ και ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ υπάρχει έκπτωση 15% σε όλες τις θύρες (εκτός της θύρας Β). Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση αποδεικτικού δικαιολογητικού. Η έκπτωση ισχύει για όλα τα μέλη της οικογένειας. Η πώληση των συγκεκριμένων κατηγοριών δεν πραγματοποιείται ηλεκτρονικά.
Για άλλη μια χρονιά στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟ Ξάνθη ενημερώνει πως η είσοδος για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ) είναι δωρεάν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.