Αγώνας δρόμου για επιθετικό

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει πλέον αγώνα δρόμου για την εύρεση και την απόκτηση ενός επιθετικού, ο οποίος θα κληθεί να κάνει τη διαφορά, την εφετινή αγωνιστική σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει πλέον αγώνα δρόμου για την εύρεση και την απόκτηση ενός επιθετικού, ο οποίος θα κληθεί να κάνει τη διαφορά, την εφετινή αγωνιστική σεζόν. Το «ναυάγιο» της μετεγγραφής του Ρίτσμοντ Μποάκιε ωθεί τον Φρανκ Άρνεσεν να εξετάσει τις εναλλακτικές επιλογές, που είχε διαθέσιμες τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Δανός τεχνικός διευθυντής του «Δικέφαλου» του Βορρά έχει προχωρήσει ήδη τις επαφές, με ορισμένες περιπτώσεις, όμως θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια και για κάποιες άλλες, τις οποίες θεωρεί καλύτερες για το ρόστερ των «ασπρόμαυρων».

Ο Άρνεσεν βρίσκεται σε επαφή με τον Ιγκόρ Τούντορ, προκειμένου να τον κρατάει ενήμερο, για τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα. Ο ΠΑΟΚ έχει πλέον τρεις ημέρες περιθώριο, για να τελειώσει το θέμα του επιθετικού και να τεθεί ο παίκτη στη διάθεση του Κροάτη προπονητή, στη διακοπή του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, προβληματίζει τους ιθύνοντες της ομάδας το βαρύ πρόγραμμα των επομένων μηνών. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα κληθεί να αντιμετωπίσει σε μικρό χρονικό διάστημα, τους ΑΕΚ, Ατρόμητο, Ολυμπιακό, Ηρακλή και Παναθηναϊκό, ενώ παράλληλα θα έχει και τις υποχρεώσεις στη φάση των ομίλων του Europa League


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.