Προβλημάτισε η χαλάρωση

Ο Μάρκο Σίλβα δεν έμεινε ευχαριστημένος από τα σημάδια χαλάρωσης, που παρουσίασαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά και στρέφει την προσοχή του στην επικείμενη αναμέτρηση με τη Μπάγερν Μονάχου.

Ο Μάρκο Σίλβα δεν έμεινε ευχαριστημένος από τα σημάδια χαλάρωσης, που παρουσίασαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά και στρέφει την προσοχή του στην επικείμενη αναμέτρηση με τη Μπάγερν Μονάχου. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να δουλέψει πάνω στον συγκεκριμένο τομέα τις προσεχείς ημέρες, καθώς δε θέλει σε καμία περίπτωση να παρουσιάσουν τα ίδια σημάδια οι ποδοσφαιριστές του και στον αγώνα με τους Βαυαρούς. 

Στις τάξεις του Ολυμπιακού επικρατεί ικανοποίηση για τη νίκη 3-1 επί του Πλατανιά και πλέον όλοι κινούνται σε ρυθμούς Champions League, καθώς η πρεμιέρα της διοργάνωσης πλησιάζει. Οι νταμπλούχοι Ελλάδος αναγνωρίζουν πως θα έχουν δύσκολο έργο κόντρα στη γερμανική ομάδα, όμως εμφανίζονται αισιόδοξοι, πως μπορούν να πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση και να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα. 

Ο Μάρκο Σίλβα δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, καθώς ο Σέρβος μέσος είναι τιμωρημένος. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το πώς σκέφτεται να παρατάξει τους «ερυθρολεύκους» ο Πορτογάλος τεχνικός. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τη Μπάγερν Μονάχου θα ξεκινήσει τη Δευτέρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.