Φιλικό ανατροπών (vid)

Με έναν εκπληκτικό Μήτρογλου ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 3-3 με τη Μάλαγα στο πρώτο φιλικό παιχνίδι των "ερυθρολεύκων" εντός συνόρων.

Με έναν εκπληκτικό Μήτρογλου ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 3-3 με τη Μάλαγα στο πρώτο φιλικό παιχνίδι των “ερυθρολεύκων” εντός συνόρων. Ο Μανωλάς το άλλο γκολ των πρωταθλητών, ενώ ο Λυκογιάννης είχε δοκάρι. Οι Ισπανοί προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Παπάζογλου, μείωσαν με τον Ελισέου σε 3-2 και πήραν την ισοπαλία στις καθυστερήσεις με τον Φερνάντες.

Ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, αλλά όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την απόδοση του. Στο δεύτερο ημίχρονο επέβαλλε το ρυθμό του και γύρισε την εις βάρος του κατάσταση. Η Μάλαγα κατάφερε να ισοφαρίσει εκμεταλλευόμενη τις πολλές αλλαγές που έκανε ο Ζαρντίμ προς το τέλος της αναμέτρησης.

Η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους “ερυθρόλευκους”, καθώς ο Παπάζογλου στην προσπάθεια του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μέγιερι στην πρώτη στημένη φάση του αγώνα. Οι Ισπανοί και πάλι από κόρνερ απείλησαν για δεύτερη φορά, με τον Ντεμικέλις να στέλνει τη “στρογγυλή θεά” πάνω από το δοκάρι.

Το σύνολο του Ζαρντίμ πίεζε ψηλά, έκλεβε μπάλες  και όσο περνούσαν τα λεπτά έφτανε ολοένα και πιο συχνά στην αντίπαλη περιοχή. Μήτρογλου και Σιόβας ήταν οι δύο παίκτες που θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει για τον Ολυμπιακό στο πρώτο μέρος, όμως ο Καμενί ήταν εντυπωσιακός και όποτε χρειάστηκε επενέβη σωτήρια. Φέισα, Μανιάτης και Τάτος έτρεξαν αρκετά χιλιόμετρα στη μεσαία γραμμή, αλλά ο Ολυμπιακός υστέρησε λίγο στην κυκλοφορία της μπάλα, καθώς ο Φετφατζίδης δεν βρέθηκε σε καλή μέρα.

Η είσοδος του Τζιμπούρ και του Λυκογιάννη βοήθησε σε αυτό τον τομέα. Μάλιστα ο τελευταίος έδωσε την ασίστ στον Μήτρογλου, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση στο 56′ ισοφάρισε σε 1-1. Τέσσερα λεπτά νωρίτερα ο διεθνής επιθετικός είχε σώσει την ομάδα του από δεύτερο γκολ, διώχνοντας πάνω στη γραμμή.

Η Μάλαγα στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους έδειχνε και πάλι επικίνδυνη, γι αυτό και ο Ζαρντίμ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και τον Ιμπαγάσα. Από τα πόδια του Αργεντίνου ξεκίνησε και η φάση του δεύτερου γκολ των πρωταθλητών. Ο έμπειρος μέσος άνοιξε στον Αμπντούν στα δεξιά, ο Αλγερινός γύρισε την κατάλληλη στιγμή και ο επερχόμενος Μήτρογλου δεν αστόχησε και ολοκλήρωσε την ανατροπή του σκορ στο 67′.

Δέκα λεπτά αργότερα ο διεθνής επιθετικός από εκτελεστής έγινε δημιουργός, όμως η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον Λυκογιάννη και σταμάτησε στο δοκάρι του Καμενί. Τελικά οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού πανηγύρισαν το γκολ στην επόμενη φάση με τον Μανωλά να σκοράρει για πρώτη φορά με τη φανέλα των πρωταθλητών, έστω και σε ανεπίσημο παιχνίδι.

Λίγο οι πολλές αλλαγές, λίγο η χαλαρότητα μετά το 3-1, στοίχισαν στον Ολυμπιακό τη νίκη. Η Μάλαγα με δύο παρόμοια γκολ, τα οποία φανέρωσαν και ένα αμυντικό πρόβλημα των γηπεδούχων, έφτασε στην ισοφάριση. Δύο φορές έκοψαν στην περιοχή οι Ισπανοί και με ψηλοκρεμαστές μπαλιές βγήκαν μόνοι τους απέναντι από τον Μέγιερι. Στο 81′ ο Ελισέου μείωσε σε 3-2 και στις καθυστερήσεις ο Φερνάντες διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι, Τοροσίδης (63′ Μανωλάς), Χολέμπας, Σιόβας, Παπάζογλου (74′ Μοντέστο), Φέισα (90′ Καραγκούνης), Φετφατζίδης (46′ Λυκογιάννης), Τάτος (46′ Τζεμπούρ), Μήτρογλου (80′ Πάντελιτς), Αμπντούν (80′ Βλαχοδήμος), Μανιάτης (64′ Ιμπαγάσα).
 
ΜΑΛΑΓΑ: Καμενί, Γουέλιγκντον, Ντεμικέλις (46′ Γκόμες), Καμάτσο, Τουλαλάν, Χουάνμι (63′ Φερνάντες), Ντούντα (63′ Ντούντα), Ελισέου, Ίσκο, Σάντσεθ, Μπουονανότε (85′ Μοντρεάλ).
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.