«Έκλεισε» ο Κανού, αισιοδοξία για Μασάδο

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Κανού. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός της Σταντάρ Λιέγης έρχεται το μεσημέρι της Τρίτης στην Αθήνα για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά.
Δημοσίευση: 06/08/2012 - 19:48

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Κανού. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός της Σταντάρ Λιέγης έρχεται το μεσημέρι της Τρίτης στην Αθήνα για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά.

Μάλιστα, η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αφού ανακοινώσει την ολοκλήρωση της όγδοης μεταγραφής στην καλοκαιρινή περίοδο, έχει προγραμματίσει να βρίσκεται ο Κανού στο γήπεδο Καραϊσκάκη την Τρίτη το βράδυ για να παρακολουθήσει τον φιλικό αγώνα με την Μάλγα που θ' αρχίσει στις 9μμ. και θα μεταδοθεί απευθείας απ' το novasports 1.

Σε ότι αφορά στην υπόθεση της απόκτησης του μέσου της Τουλούζ, Πάουλο Μασάδο, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως θα αποκτηθεί. Ωστόσο, στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Αν και οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις παικτών για τη μεσαία γραμμή, ελπίζουν πως τελικώς ο Μασάδο θα ρίξει «άγκυρα» στο Λιμάνι.