Για αντί-φαν Πέρσι ο Μιραλάς

Ακόμα ένα δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Αρσεναλ για τον Κέβιν Μιραλάς. Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει στη μετεγγραφική του λίστα τον Βέλγο άσο, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του φαν Πέρσι.

Ακόμα ένα δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Αρσεναλ για τον Κέβιν Μιραλάς. Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει στη μετεγγραφική του λίστα τον Βέλγο άσο, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του φαν Πέρσι. Αυτό φυσικά στην περίπτωση που ο Ολλανδός αφήσει το Εμιρέιτς και συνεχίσει σε άλλο σύλλογο την καριέρα του.

Σύμφωνα πάντα με την daily mail, η Αρσεναλ έτσι και θελήσει να κάνει δικό της τον Μιραλάς, θα πρέπει να βγάλει από τα ταμεία της 8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ δεν είναι και η μοναδική ομάδα που κοιτάζει τον Βέλγο. Και η Λίβερπουλ εξετάζει την περίπτωση του 24χρονου επιθετικού στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο, αλλά και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία είχε μία ανεπιτυχή προσπάθεια για να εντάξει στο δυναμικό της τον Μιραλάς. Πάντα σύμφωνα με την daily mail, οι Ρώσοι κατέθεσαν πρόταση 6 εκ. ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του Μιραλάς, ωστόσο η διοίκηση του Ολυμπιακού απάντησε αρνητικά.
 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης