Χοακίν «Καυτή έδρα το Καραϊσκάκη»

Η Μάλαγα που την Τρίτη (21:00) θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό σε φιλικό αγώνα στο «Γ.Καραϊσκάκης» προπονήθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Η Μάλαγα που την Τρίτη (21:00) θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό σε φιλικό αγώνα στο «Γ.Καραϊσκάκης» προπονήθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Ο μεσοεπιθετικός της ισπανικής ομάδας ,Χοακίν, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των Πειραιωτών χαρακτήρισε μεγάλη ομάδα τους πρωταθλητές Ελλάδας και τόνισε πως θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι.
 
Αναλυτικά ο Χοακίν δήλωσε:«Βρισκόμαστε στην προετοιμασία μας πριν από την έναρξη της νέας χρονιάς και δίνουμε κάποια σημαντικά παιχνίδια, γιατί είμαστε κοντά στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών μας. Το ματς της Τρίτης είναι σπουδαίο για εμάς. Θα αντιμετωπίσουμε μία δυνατή ευρωπαϊκή ομάδα, τον Ολυμπιακό. Μία ομάδα η οποία κατακτά διαρκώς το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Θα βάλουμε τα δυνατά μας, φυσικά, γιατί γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Αυτό όμως δεν μας επηρεάζει, γιατί αυτή τη στιγμή εμείς θέλουμε αυτό ακριβώς. Να δίνουμε δυνατά ματς με σημαντικούς αντιπάλους»
 
Ενώ για την ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» δήλωσε: «Γνωρίζω για τους φίλους του Ολυμπιακού. Έχω βρεθεί και στο παρελθόν “αντίπαλός” τους και ξέρω ότι θα βρούμε απέναντί μας μία “καυτή” ατμόσφαιρα. Μας αρέσει αυτό όμως, το απολαμβάνουμε, γιατί και οι δικοί μας οπαδοί είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί και λατρεύουν την ομάδα τους, οπότε μπορούμε να πούμε ότι είμαστε και συνηθισμένοι να παίζουμε στο γήπεδο με πολύ ωραία ατμόσφαιρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.