Η γιορτή της Βίλεμ

ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ: Αποστολή, ΝΙΚΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ
Άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, αλλά και πολλά παιδιά βρέθηκαν στο γήπεδο της Βίλεμ αρκετές ώρες πριν απ' το φιλικό με τον Ολυμπιακό για να απολαύσουν την «Ημέρα Διασκέδασης», όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που σας προσφέρει το novasports.gr.

ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ: Αποστολή, ΝΙΚΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ
Άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, αλλά και πολλά παιδιά βρέθηκαν στο γήπεδο της Βίλεμ αρκετές ώρες πριν απ’ το φιλικό με τον Ολυμπιακό για να απολαύσουν την «Ημέρα Διασκέδασης», όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που σας προσφέρει το novasports.gr. Επρόκειτο για μία σειρά εκδηλώσεων που είχαν ετοιμάσει οι ιθύνοντες της ολλανδικής ομάδας, προκειμένου να γιορτάσουν την επιστροφή της στην πρώτη επαγγελματική κατηγορία.

Μάλιστα, είχαν προσκληθεί ποδοσφαιριστές που είχαν παίξει με τη Βίλεμ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ το 1999. Παρεμπιπτόντως, αγωνίστηκαν δύο ημίχρονα των 15 λεπτών, υπό το βλέμμα οπαδών και του Ολυμπιακού, νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Βίλεμ, το οποίο βρίσκεται στις παρυφές του Τίλμπουργκ, μέσα σε μία καταπράσινη περιοχή. Στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχουν και τα βοηθητικά γήπεδα της ιστορικής ομάδας της Ολλανδίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.