Ζαρντίμ: «Έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας» (vid)

Τις αποφάσεις του σχετικά με τους παίκτες που θα συνεχίσουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού έχει πάρει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ όπως αποκάλυψε μετά το τέλος του αγώνα με τη Βίλεμ.
Δημοσίευση: 04/08/2012 - 21:21

Τις αποφάσεις του σχετικά με τους παίκτες που θα συνεχίσουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού έχει πάρει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ όπως αποκάλυψε μετά το τέλος του αγώνα με τη  Βίλεμ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός όσον αφορά το παιχνίδι με τους Ολλανδούς στάθηκε στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του και υποστήριξε πως στα φιλικά που έρχονται θα προσπαθήσει να δώσει περισσότερο χρόνο στους νέους παίκτες.

«Ακόμα δεν είμαστε με την ομάδα που θα θέλαμε, ωστόσο σήμερα ήταν από τα τελευταία τεστ ώστε να εκτιμήσουμε αυτούς που διαθέτουμε. Από εβδομάδα θα μείνουμε με την ομάδα που έχω αποφασίσει και θα ενισχυθούμε ανάλογα. Έχουμε ήδη πάρει τις αποφάσεις μας για το ποιοι ποδοσφαιριστές δεν θα συνεχίσουν μαζί μας και την ερχόμενη εβδομάδα θα τις ανακοινώσουμε», ήταν τα πρώτα λόγια του Λεονάρντο Ζαρντίμ και συμπλήρωσε:

«Σίγουρα σε αυτά τα φιλικά παιχνίδια δουλεύουμε με το ρόστερ που εμείς θέλουμε. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χρόνο και στους νέους παίκτες, ώστε να μπουν καλύτερα στο κλίμα του συλλόγου. Είμαι ικανοποιημένος με τη δουλειά που κάνουν οι νέοι, όμως μερικοί που έχουν έρθει από μικρότερες ομάδες χρειάζονται πέραν της δουλειάς και περισσότερο χρόνο, καθώς κάνουν αρκετά λάθη στους αγώνες».