Ξεκαθάρισμα και ισχυροποίηση με Κανού και Μασάδο

Μετά την ολοκλήρωση του μεγαλύτερου μέρους της καλοκαιρινής προετοιμασίας των νταμπλούχων σε Αχενκιρχ, Φάρο και Έρμελο, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αισθάνεται έτοιμος να προχωρήσει σε μείωση του ρόστερ.

ΕΡΜΕΛΟ: Αποστολή, ΝΙΚΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ
Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα επόμενα 24ωρα για τον Ολυμπιακό. Μετά την ολοκλήρωση του μεγαλύτερου μέρους της καλοκαιρινής προετοιμασίας των νταμπλούχων σε Αχενκιρχ, Φάρο και Έρμελο, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αισθάνεται έτοιμος να προχωρήσει σε μείωση του ρόστερ, καθώς όπως έχει ξεκαθαρίσει, θέλει να δουλεύει με 24 έως 25 ποδοσφαιριστές. Και στην Ολλανδία είχε μαζί τους 28 παίκτες, χωρίς να υπολογίζουμε τους Φουστέρ και Αβραάμ Παπαδόπουλο οι οποίοι δεν είχαν πάρει κάρτα επιβίβασης. Ούτε τις (τουλάχιστον) δύο μεταγραφές που θα κάνει η ομάδα του Πειραιά στη διάρκεια του Αυγούστου.

Μετά το «φινάλε» του αγώνα στο Τίλμπουργκ με την Βίλεμ, ο Ζαρντίμ τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα ενισχυθούν. Είναι δεδομένο πως θ’ αποκτηθεί ένας στόπερ και ένας χαφ. Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr, ο Κανού της Σταντάρ Λιέγης είναι ο ποδοσφαιριστής που θ’ αποκτήσουν οι «Πειραιώτες» για το κέντρο της άμυνας. Ο Ζαρντίμ έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την αγορά του 28χρονου Βραζιλιάνου δεξιού στόπερ (έχει ύψος 1,88μ.), ο οποίος μαζί με τον Δημήτρη Σιόβα αναμένεται ν’ αποτελέσουν το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο, έως ότου αποθεραπευτεί ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και επιστρέψει στη δράση.

Για το χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Μασάδο της Τουλούζ είναι ο εκλεκτός των νταμπλούχων. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ουσιαστικά έχει γνωστοποιήσει τη θέλησή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και απομένει η διευθέτηση ορισμένων θεμάτων για να τον αποδεσμεύσει η γαλλική ομάδα.

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» θ’ αναχωρήσει το πρωί της Κυριακής απ’ το Έρμελο της Ολλανδίας. Θα χρειαστεί δύο ώρες για να φθάσει οδικώς στο Ντίσελντορφ, απ’ όπου θα πετάξει για τα Σπάτα, μέσω Θεσσαλονίκης. Αναμένεται να προσγειωθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Κυριακής. Οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό για το υπόλοιπο της ημέρας και τη Δευτέρα θα επιστρέψουν στου Ρέντη για να προπονηθο’ν ενόψει του φιλικού αγώνα της Τρίτης με την Μάλαγα στο γήπεδο Καραϊσκάκη, που θ’ αρχίσει στις 9 το βράδυ και θα μεταδοθεί απευθείας απ’ το novasports 1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.