Και τώρα η Βίλεμ

ΕΡΜΕΛΟ: Αποστολή ΝΙΚΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ Την Βίλεμ αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός το Σάββατο στις 7 βράδυ του Σαββάτου, στο έκτο φιλικό παιχνίδι στo πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του.

ΕΡΜΕΛΟ: Αποστολή ΝΙΚΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ
Την Βίλεμ αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός το Σάββατο στις 7 βράδυ του Σαββάτου, στο έκτο φιλικό παιχνίδι στo πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του. Στη διάρκεια των προπονήσεων επί ολλανδικού εδάφους, ο Πορτογάλος τεχνικός φανέρωσε, ως ένα βαθμό, τις σκέψεις του αναφορικά με την ενδεκάδα που προτίθεται να χρησιμοποιήσει κόντρα στην Βίλεμ.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αναμένεται να παίξουν απ΄ την αρχή οι Μέγερι, Τοροσίδης, Παπάζογλου, Σιόβας, Χολέμπας στην άμυνα, Φέισα, Μανιάτης και Τάτος στη μεσαία γραμμή, Αμπντούν και Φετφατζίδης στις πτέρυγες και Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης. Δε θ’ αγωνιστούν οι Μιραλάς και Γκρέκο, οι οποίοι διανύουν το τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του στο προπονητικό κέντρο της Χορστ και το απόγευμα της Παρασκευής. Ο Ρόι Κάρολ που είχε αποχωρήσει την Πέμπτη απ’ την προπόνηση έμεινε για προληπτικούς λόγους στο ξενοδοχείο, αλλά το Σάββατο θα συμμετάσχει κανονικά στο ξεμούδιασμα και θα  τεθεί στη διάθεση του Ζαρντίμ για το φιλικό με τη Βίλεμ

Η Βίλεμ επέστρεψε φέτος στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία της Ολλανδίας. Είχε υποβιβαστεί το 2011 μετά από 24 συναπτά χρόνια στην Eredivisie. Στην τροπαιοθήκη της έχει 3 πρωταθλήματα (1916, 1952, 1955) και 2 κύπελλα (1944, 1963). Να σημειωθεί πως είναι η ομάδα που κατέκτησε το πρώτο επαγγελματικό πρωτάθλημα την περίοδο 1954-55.

Ο φιλικός αγώνας της Βίλεμ με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί στο Κένινγκ Βίλεμ στάντιον του Τίλμπουργκ, το οποίο έχει χωρητικότητα 15.000 θεατών. Η αναμέτρηση θ’ αρχίσει στις 7 το βράδυ του Σαββάτου και θα μεταδοθεί απευθείας απ’ το novasports 1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.