Δοκιμές από Ζαρντίμ

ΕΡΜΕΛΟ: Αποστολή, ΝΙΚΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ
Τη δυνατότητα να κάνει πολλές δοκιμές είχε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στη διάρκεια της πρωινής προπόνησης του Ολυμπιακού την Παρασκευή στο συννεφιασμένο Έρμελο.

ΕΡΜΕΛΟ: Αποστολή, ΝΙΚΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ
Τη δυνατότητα να κάνει πολλές δοκιμές είχε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στη διάρκεια της πρωινής προπόνησης του Ολυμπιακού την Παρασκευή στο συννεφιασμένο Έρμελο. Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός είδε με ικανοποίηση το ιατρικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων» ν’ ανάβει το «πράσινο» φως για να παίξουν για λίγη ώρα στο δίτερμα οι Ιμπαγάσα, Ζαραδούκας και Τάτος. Οι Μιραλάς και Γκρέκο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, με τον Βέλγο να κάνει και ασκήσεις με μπάλα.

Ο Ρόι Κάρολ προφυλάχθηκε και γυμνάστηκε μόνος του στο ξενοδοχείο ενώ αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής, η οποία έχει προγραμματιστεί ν’ αρχίσει στις 18:30 ώρα Ελλάδας.

Αρχικώς, οι ποδοσφαιριστές του Λεονάρντο Ζαρντίμ δούλεψαν ξανά πάρα πολύ με τη μπάλα στα πόδια, κάνοντας ασκήσεις τακτικής. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε, κατά τη διάρκεια του πρωινού προγράμματος, στα τελειώματα των φάσεων, έπειτα από σωστή κίνηση και ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Εν συνεχεία το πρόγραμμα είχε δίτερμα, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να δίνει διαρκώς οδηγίες στους παίκτες του. Με τους «κόκκινους» ήταν οι Γιαννιώτης, Ποτουρίδης, Ντιελνά, Μανωλάς, Καραγκούνης στην άμυνα, Μοδέστο, Σουμπίνιο, Λυκογιάννης στη μεσαία γραμμή, Φετφατζίδης, Βλαχοδήμος στα άκρα και Τζιμπούρ στην κορυφή της επίθεσης. Με τους «κίτρινους» ο Ζαρντίμ είχε τους Μέγιερι, Τοροσίδη, Παπάζογλου, Σιόβα, Χολέβας στην άμυνα, Φέισα, Μανιάτη, Μήτρογλου στη μεσαία γραμμή, Αμπντούν, Ντιόγκο στην άμυνα και Πάντελιτς στην επίθεση.

Οι δύο ομάδες άλλαξαν, στη συνέχεια, συνθέσεις. Ο Ζαραδούκας πήρε τη θέση του Ντιόγκο στην αριστερή πτέρυγα, ο Τάτος του Πάντελιτς με τον Μήτρογλου να περνάει στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ο Ιμπαγάσα αντικατέστησε τον Σούμπίνιο.

Εν αντιθέσει με την Πέμπτη, οπότε και σημειώθηκαν έξι γκολ, την Παρασκευή παρακολουθήσαμε μόλις ένα τέρμα, το οποίο πέτυχε ο Τζαμέλ Αμπντούν με πλασέ από κοντά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.