Κάτοικος Περιστερίου ο Ρόσα!

Ο Φάρλεϊ Ρόσα είναι και επίσημα κάτοικος Περιστερίου καθώς ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο Φάρλεϊ Ρόσα είναι και επίσημα κάτοικος Περιστερίου καθώς ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτησή του. 

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός τα βρήκε σε όλα με τους Περιστεριώτες και την Κυριακή ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτησή του. 

Αναλυτικά:

“Φάρλει Ρόσα καλώς όρισες στον Ατρόμητο!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το νέο της απόκτημα με ελεύθερη μεταγραφή, Φάρλει Ρόσα(Farley Rosa)!

Ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος είχε προκαλέσει εξαιρετικές εντυπώσεις από τις εμφανίσεις του με τον Παναιτωλικό τη διετία 2016-18 αφού στα κύρια χαρακτηριστικά του ξεχωρίζουν η ταχύτητα, η πολύ καλή τεχνική και η άνεση του να παίζει και με τα δύο πόδια. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή, κ. Γιάννη Αγγελόπουλου.

Ο Ρόσα μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, τόσο ως αριστερό ή δεξί εξτρέμ όσο και ως κεντρικός επιτελικός μέσος. Στην καρίερα του εκτός από τον Παναιτωλικό έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Κρουζέιρο Κ17, Σπόρτινγκ Λισαβόνας Κ19, Σεβαστοπόλ, Μόντε Αζούλ, Απόλλων Λεμεσού, ΑΕΚ Λάρνακας και Αλ Ετιφάκ. Ο Φάρλει έχει παραστάσεις και από Europa League αφού έχει σημειώσει και 6 συμμετοχές με τη φανέλα του Απόλλων Λεμεσού”. 

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Φάρλει Ρόσα προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις:

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που μπαίνω στην οικογένεια του Ατρομήτου. Γνωρίζω ότι έρχομαι σε μια ομάδα που ανήκει στις κορυφαίες του Ελληνικού πρωταθλήματος και πέρα από τα αποτελέσματα διαθέτει όλες τις προδιαγραφές για να καταφέρει ακόμα περισσότερα τα επόμενα χρόνια.

Συνάντησα μια πολύ οργανωμένη ομάδα και ανθρώπους που μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή ότι με θέλουν πολύ στο σύλλογο, στοιχεία που με έκαναν να θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα και να κάνω το παραπάνω βήμα με τον Ατρόμητο. Θέλω να είμαι ακόμα καλύτερος από τις χρονιές που έκανα στον Παναιτωλικό όπου τη σεζόν 2017-18 αναδείχθηκα καλύτερος μέσος της Superleague.

Ξέρω ότι στην ομάδα θα συναντήσω μια πολύ καλή ατμόσφαιρα αλλά και αρκετούς εξαιρετικούς συμπαίκτες που είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί θα πετύχουμε φέτος τους στόχους μας και θα κάνουμε το φανατικό κόσμο της ομάδας ευτυχισμένο.

Με ανυπομονησία περιμένω να αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους μας και να ζήσω τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο Περιστέρι».

Θα φοράει το νο. 7 στη φανέλα του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.