Αγγελόπουλος: «Δε μίλησα για επενδυτή στην ΑΕΚ»

Διέψευσε τα σενάρια που τον ήθελαν να προσπαθεί να φέρει επενδυτή στην ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Μάκης Αγγελόπουλος.

Διέψευσε τα σενάρια που τον ήθελαν να προσπαθεί να φέρει επενδυτή στην ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Μάκης Αγγελόπουλος. Ο πρώην αντιπρόεδρος της Ένωσης υπογράμμισε πως το μόνο που είπε στον Θωμά Μαύρο είναι πως θα προσπαθήσει να έρθει σε συμφωνία με ορισμένες εταιρίες, προκειμένου αυτές να προχωρήσουν σε χορηγίες στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Η διάψευση αυτή ήρθε ως απάντηση σε δημοσιεύματα που ήθελαν τον ίδιο να φέρεται έτοιμος να παρουσιάσει τον νέο επενδυτή της ΑΕΚ.

Αρχικά, ο Αγγελόπουλος τόνισε στο «aek365.gr»: «Το μόνο που υποσχέθηκα στον φίλο μου Θωμά είναι πως θα προσπαθήσω να βοηθήσω την συγκινητική προσπάθεια που κάνει προτείνοντας σε εταιρίες να δώσουν κάποια χρήματα με μορφή χορηγίας. Ουδέποτε μίλησα για επενδυτή που θα έρθει στην ΑΕΚ για να πάρει μετοχές ή να γίνει αφεντικό».

Στην συνέχεια υπογράμμισε: «Ο Θωμάς είναι φίλος εδώ και 30 χρόνια και δεν υπήρχε περίπτωση να αρνηθώ συνάντηση μαζί του. Πράγματι πήγα και τον βρήκα στην καφετέρια του και παρουσία του προσωπικού του φίλου κυρίου Μπούρα μιλήσαμε για την ΑΕΚ. Πριν πούμε οτιδήποτε άλλο του τόνισα πως πρέπει να είναι πολύ προσεχτικός ώστε να διαφυλάξει το κύρος του και την αγάπη που έχουν όλοι οι ΑΕΚτζήδες για αυτόν. Οτι δεν ευθύνεται σε τίποτα για την κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ και πρέπει να είναι έτοιμος αν δει πως παρά την προσπάθεια του δεν αλλάζει η κατάσταση να πει στον κόσμο όλη την αλήθεια και να αποχωρήσει με το κεφάλι ψηλά. Στην συνέχεια του μιλήσαμε για όλα τα θέματα σχετικά με την ΑΕΚ και όσον αφορά το οικονομικό του τόνισα πως είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτή την εποχή και με την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ να βρεθεί επενδυτής που να αγοράσει τα χρέη της ΠΑΕ και στην συνέχεια να πληρώσει κι άλλα εκατομμύρια ώστε να φτιάξει ομάδα. Ο Μαύρος μου ζήτησε την βοήθεια μου για την ΑΕΚ και του τόνισα πως το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μιλήσω με κάποιες εταιρίες όπου γνωρίζω στελέχη για να δοθούν κάποια χρήματα με μορφή χορηγίας. Έχω βοηθήσει κι άλλες φορές την ΑΕΚ σε αυτό τον τομέα, πόσο περισσότερο τώρα που είναι στην μέση κι ο φίλος μου ο Θωμάς. Θα το κάνω με όλη μου την καρδιά αλλά δεν μπορώ να υποσχεθώ για το αποτέλεσμα. Φυσικά ουδέποτε είπα πως θα μπουν χρήματα, όπως γράφτηκε, την ερχόμενη εβδομάδα και μάλιστα τόσα ώστε να πληρωθεί το άρθρο 44. Όπως είπε κι ο Θωμάς θα προσπαθήσουμε, θα περιμένουμε και θα δούμε. Αυτά ειπώθηκαν στην συνάντηση και απορώ πως διαστρεβλώθηκαν βγαίνοντας στην δημοσιότητα αφού ο Θωμάς ξέρω πως δεν είπε ποτέ κάτι διαφορετικό».

Επίσης, ο Αγγελόπουλος αναφέρθηκε και στα οικονομικά στοιχεία που ζήτησε από τον Ανδρέα Δημητρέλο: «Δεν υπάρχει αυτό. Απλά ο Θωμάς είχε ραντεβού με τον Δημητρέλο μετά από εμένα και όταν ήρθε ο Αντρέας με τον οποίο επίσης γνωρίζομαι πάρα πολλά χρόνια μπήκε κι αυτός στην κουβέντα και από καθαρά ενδιαφέρον ενός οπαδού της ΑΕΚ που είμαι τον ρώτησα για την οικονομική κατάσταση της ομάδας και χοντρικά και φυσικά εντελώς ανεπίσημα μου είπε κάποια πράγματα. Όχι βέβαια για να τα μεταφέρω στον υποψήφιο… επενδυτή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.