Τζένοα και Αταλάντα …καλούν Μάκο

Πρόταση από Τζένοα και Αταλάντα έχει ο Γρηγόρης Μάκος σύμφωνα με τις πληροφορίες του novasports.gr και είναι ήδη ενημερωμένη η διοίκηση της ΑΕΚ. Στις 500 χιλιάδες ευρώ το ποσό που δίνουν οι Ιταλοί στην Ένωση.

Πρόταση από Τζένοα και Αταλάντα έχει ο Γρηγόρης Μάκος και είναι ήδη ενημερωμένη η διοίκηση της ΑΕΚ. Στις 500 χιλιάδες ευρώ το ποσό που δίνουν οι Ιταλοί στην Ένωση.

Μετά τον Κλωναρίδη ποιος έχει σειρά; Οι άνθρωποι του δικεφάλου έχουν ενημερώσει εδώ και καιρό ότι θα συζητήσουν οποιαδήποτε πρόταση φτάσει στα γραφεία για μεταγραφή ποδοσφαιριστή της ομάδας, αφού είναι άμεση η ανάγκη για εισροή μετρητών. Ένας απ’ τους παίκτες οι οποίοι βρίσκονται στο επίκεντρο είναι ο Γρηγόρης Μάκος. Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr ήδη δύο Ιταλικές ομάδες έχουν …χτυπήσει την “πόρτα” του διεθνή άσσου για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και το ενδιαφέρον χαρακτηρίζεται απ’ τους ανθρώπους της ΠΑΕ ως “προχωρημένο”.

Ο λόγος για τη Τζένοα και την Αταλάντα. Οι “γείτονες” έχουν έρθει σε επικοινωνία με την πλευρά του Μάκου και οι διοικούντες την ΠΑΕ έχουν ήδη ενημερωθεί για την κρούση που έχει δεχθεί ο Έλληνας ποδοσφαιριστής.
Το ποσό μάλιστα που δίνουν οι Ιταλοί στην Ένωση για να αποκτήσουν τον Μάκο κυμαίνεται γύρω στις 500 χιλιάδες ευρώ και για το λόγο αυτό γίνονται προσπάθειες απ’ τη διοίκηση ώστε να αυξηθεί με κάποιο πιθανό μπόνους συμμετοχών, όπως έγινε και στην περίπτωση του Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Το βέβαιο είναι ότι όσο περνούν οι μέρες τόσο θα αυξάνονται οι …μνηστήρες για τον Έλληνα μέσο, ο οποίος φέρεται να “βλέπει” με θετικό μάτι τη μετακόμισή του στην Ιταλία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.