Προς αναβολή η Γενική Συνέλευση της Ένωσης

Δε θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Ιουλίου η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως είχε προγραμματιστεί τις προηγούμενες ημέρες.

Δε θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Ιουλίου η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως είχε προγραμματιστεί τις προηγούμενες ημέρες. Η απόφαση της αναβολής λαμβάνεται από τους ιθύνοντες της ΠΑΕ, καθώς δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στα οικονομικά θέματα της ΑΕΚ.

Τα χρήματα δεν έχουν μαζευτεί, ενώ δεν έχει εμφανιστεί μέχρι στιγμής κανένας υποψήφιος επενδυτής, ώστε να βγει η ΑΕΚ από το αδιέξοδο. Τα μέλη της διοίκησης αναμένεται να πραγματοποιήσουν Διοικητικό Συμβούλιο, προκειμένου να αποφασίσουν τι κινήσεις θα κάνουν από εδώ και στο εξής.

Στις τάξεις της ΑΕΚ επικρατεί απογοήτευση και για την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας, καθώς έχουν πουληθεί περίπου 5.000, με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να υπολόγιζαν πως θα είχαν καταφέρει να διαθέσουν τουλάχιστον τα διπλάσια μέχρι σήμερα. Η διοίκηση της ΑΕΚ περιμένει τα χρήματα από τη μετεγγραφή του Κλωναρίδη στη Λιλ, προκειμένου να απαλλαγεί από τον «βραχνά» του άρθρου 44.

Για να καλυφθούν οι συγκεκριμένες οφειλές θα χρειαστούν και τα χρήματα από την UEFA, για την συμμετοχή των Λυμπερόπουλου και Μάκου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η κατάσταση στις τάξεις της ΑΕΚ είναι αρκετά δύσκολη και επικρατεί απογοήτευση σε όλα τα στελέχη. Πλέον, δεν αποκλείουν ακόμα και το ενδεχόμενο της πτώχευσης, αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά και μπουν χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ. Για αυτό τον λόγο θα προσπαθήσουν τις επόμενες ημέρες να προωθήσουν ακόμα περισσότερο τα διαρκείας και θα καλέσουν τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.