Κόβει και ράβει…

Ο Θωμάς Μαύρος κάνει αιματηρές οικονομίες στην ΑΕΚ ενώ παράλληλα σκέφτεται να ζητήσει οικονομική ενίσχυση από τον Πέτρο Παππά.

Ο Θωμάς Μαύρος κάνει αιματηρές οικονομίες στην ΑΕΚ ενώ παράλληλα σκέφτεται να ζητήσει οικονομική ενίσχυση από τον Πέτρο Παππά. Όσα λεφτά και να μαζέψει η ΠΑΕ από τα εισιτήρια διαρκείας δεν φτάνουν για να καλύψει τις ανάγκες της.

Γι αυτό ο Μαύρος ετοιμάζεται να αρχίσει επαφές με επιχερηματίες φίλους της ομάδας, ξεκινώντας από τον μέτοχο, Πέτρο Παππά. Θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει στο εγχείρημά του και έχει την πεποίθηση πως θα το κάνει. Στο μεταξύ ζήτησε από τον Δημητρέλο «πάγωμα» πληρωμών, προκειμένου να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες με το δημόσιο.

Φυσικά οι πωλήσεις παικτων θα συνεχιστούν. Μετά τον Βίκτορα Κλωναρίδη, έρχεται η σειρά των Γρηγόρη Μάκου και Λεονάρντο. Για τον μεν πρώτο υπάρχει ενδιαφέρον από τη Γερμανία, αλλά όχι ακόμη συγκεκριμένη πρόταση, ενώ ο δεύτερος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν μετακομίζει στην Κίνα από την οποία υπάρχει καλή πρόταση.

Ο Παναγιώτης Λαγός αν πείσει την τεχνική ηγεσίας της Διναμό Δρέσδης, θα αποχωρήσει ως ελεύθερος και θα απαλλαγεί η ΠΑΕ από το συμβόλαιό του. Ανάλογη προσπάθεια θα γίνει και για τους Γκερέιρο, Ρίκκα, Αργυρίου, πιθανώς και για τον Αραμπατζή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.